четвер, 04 листопада 2010 13:38

Книга рекордів Гіннеса визнала найстрашнішу жінку в світі (ФОТО)

Найстрашніша жінка в світі нарешті отримала офіційне визнання - 62-річна британка Енн Вудс була включена в Книгу рекордів Гіннеса, повідомляє газета The Sun.

Свого досягнення, яким Вудс, за її власними словами, дуже пишається, жінка наполегливо прагнула багато років. Вона 27 разів ставала переможницею конкурсу на "крабове обличчя", що регулярно проводиться в місті Егремонт, розташованому в британському графстві Камбрія.

Проте, укладачі Книги рекордів чомусь її не помічали. В той же час чоловічого переможця цього конкурсу, Томмі Меттінсона, до Книги внесли, хоча він удостоювався титулу найстрашнішого чоловіка "лише" 11 разів. Визнання, нарешті, прийшло до Вудс після взятої у вересні цього року 27-ої перемоги.

"Це визнання викликає захопливі відчуття", - заявила рекордсменка.

Для успіху в конкурсі на "крабове обличчя" його учасникам зовсім не обов'язково володіти страхітливою зовнішністю - сама Вудс цілком миловидна для своїх років. Оцінюється уміння скорчити страшну або, як мінімум, дуже незвичайну гримасу. При цьому учасники повинні вдягати на голову - як своєрідне обрамлення обличчя - кінський хомут. Перше змагання по гримасах пройшло в Егремонті в 1267 році.

Корчити пики Енн Вудс почала з 30 років, але не за власним бажанням. Її дочка Бренда розповіла: "Брати Брайан і Роберт відправили туди маму для сміху, вона просто пішла на сцену, зробила це і виграла". Відтоді вона брала участь в змаганнях щорічно, пропустивши лише одне через вагітність.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Книга рекордів Гіннеса визнала найстрашнішу жінку в світі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути