вівторок, 06 грудня 2011 11:36

Австралієць приручив 120-кілограмового крокодила

Австралієць любить бавитися в басейні зі 120-кілограмовим алігатором. Крокодил Нельсон у свою чергу лише плаває навколо та навіть дає почесати власне підборіддя рукою.

Наглядач за тваринами в Парку дикої природи в штаті Вікторія (Австралія), Стюарт Паркер, стверджує, що крокодил ні разу не намагався його вкусити. Чоловік полюбив рептилій ще з 6 років - тоді на нього напав алігатор, але хлопчик, замість того, щоб боятись цих тварин, їх полюбив. Він пішов дорогою своїх дідуся та бабусі, які заснували Парк дикої природи та став наглядачем за крокодилами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американський студент зловив 360-кілограмового крокодила

"Ви можете дійсно тісно контактувати з рептиліями. Вони, насправді, дуже ніжні, - стверджує Паркер. - Між собою вони демонструють багато любові та уваги одне до одного. Якщо самець, наприклад, вподобав самку і вона "відповіла йому взаємністю", то він буде постійно плавати біля неї та навіть робити носом масаж спини й морди".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крокодил заробляє на місяць тисячу доларів

Також, за словами Паркера, крокодили не проти того, щоб люди плавали у водоймах поряд з ними, але вони не звикли до цього, тому й захищають свою територію. Стюарт сказав, що не потрібно думати про рептилій, ніби вони не розуміють емоцій тільки тому, що холоднокровні - тварини здатні розрізняти увагу та турботу і відповідати взаємністю.

 

Зараз ви читаєте новину «Австралієць приручив 120-кілограмового крокодила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути