середа, 01 квітня 2020 01:35

Астропрогноз на квітень: напруга, несподіванки та неприємні сюрпризи

Астропрогноз на квітень: напруга, несподіванки та неприємні сюрпризи
У квітні 2020 не варто противитися змінам і чіплятися за минуле.

Квітень обіцяє бути непростим місяцем і практично в усіх знаків зодіаку можуть бути якісь складнощі, несподівані ситуації або зниження життєвих сил.

Деякі знаки можуть потрапити в неприємності або зіткнутися з непередбаченими проблемами. Деяким знакам буде складно щось планувати. Події можуть розвиватися зовсім не за тим сценарієм, який передбачався. Але хтось зможе, навпаки, одержати більше, ніж розраховував.

Але панікувати не варто: якщо знати про ризики, їх можна знизити до мінімуму або відмовитися від тих дій, які можуть призвести до неприємностей. Будуть сфери життя, на яких можна акцентуватися: тоді проблем буде мало, або зовсім не буде.

Кому не варто ризикувати

ВОДОЛІЙ

У цьому місяці всі Водолії будуть досить активними. Але діяти слід обережно, бо будь-які імпульсивні вчинки будуть для вас ризикованими: може постраждати здоров'я або ваша репутація. Зараз також важливо не переоцінювати свої сили і обдумувати кожен крок, перш ніж приступити до дії. Можуть бути конфлікти і сварки з близькими, дуже легко зіпсувати стосунки з членами сім'ї.

Сфери життя, в яких буде менше проблем: особисте життя, стосунки з дітьми або творчість.

ТІЛЕЦЬ

У Тільців можуть виникнути серйозні проблеми, пов'язані з кар'єрою, репутацією або особистими досягненнями. Ваші задумки не будуть особливо успішними, а бізнес ризикує постраждати від різних несподіваних обставин, які важко передбачити.

Тих, хто шукає нову роботу або хоче отримати більш високу посаду, спіткає невдача. В цей період краще не йти напролом, не робити різких рухів і не намагатися змінити ситуацію за будь-яких обставин. Ваші зусилля можуть не принести результату, на який ви розраховували. Тому найкраще, що ви можете зробити, – не приймати важливих рішень у професійних справах, а займатися поточними питаннями.

Сфери життя, в яких буде менше проблем: гроші і фінанси. Може бути несподіваний прибуток або гроші з неофіційних джерел.

СКОРПІОН

Скорпіонам в цьому місяці буде непросто налагодити сімейне життя, у відносинах з близькими настане криза. Також можуть виникнути несподіванки з нерухомістю, найманим житлом. Краще зараз не змінювати місце проживання і не починати ремонтні роботи. Ви ризикуєте отримати зовсім не те, про що мрієте.

Можливі несподівані проблеми, наприклад, пошкодження будинку через природні катаклізми, сусідів чи вашої неуважності. Але серйозних неприємностей не варто боятися. У будь-якому випадку будьте уважні і дотримуйтесь заходів безпеки.

Сфери життя, в яких буде менше проблем: загальні фінанси, вкладення.

ОВЕН

Хоча в цьому місяці більшість Овнів будуть відзначати свої дні народження, радості буде мало. Можуть бути різні несподіванки і неприємні ситуації, пов'язані з вашими друзями або відносинами з ними. Нові дружні стосунки зараз навряд чи можна буде завести, а ось старі відносини можуть пройти через кризи або друзі можуть вас розчарувати.

Можуть виникнути неприємності у друзів, і вам доведеться їм допомагати або переживати за них. Ви також ризикуєте втратити когось із друзів, посваритися з ними або дізнатися неприємну правду.

Сфери життя, в яких буде менше проблем: відносини з братами/сестрами або сусідами, спілкування і комунікації, освіта і навчання.

РАК

Раки в цьому місяці мають великі ризики для здоров'я і самопочуття, тому намагайтеся не напружуватися. Можуть бути екстремальні ситуації, зміни в житті, труднощі з фінансами. Зараз особливо небезпечно ризикувати здоров'ям і грошима, не можна брати або давати гроші в борг. Якщо у вас є свій бізнес, намагайтеся не планувати на цей місяць важливі угоди, не варто вкладати великі суми і взагалі ризикувати.

Сфери життя, в яких буде менше проблем: будь-які приховані сфери вашого життя (ви можете розповісти комусь свої особисті секрети, якщо є в цьому необхідність. Добре в цьому місяці спілкуватися з психологами, астрологами та іншими спеціалістами з питань, які вас найбільше хвилюють).

Кому не варто планувати

КОЗОРІГ

Зараз у вас може з'явитися більше свободи і можливостей діяти не за жорсткими правилами, а як ви реально хотіли б діяти.

Втім, серйозні справи зараз не варто планувати, навіть якщо дуже хочеться. Справа в тому, що події цього місяця будуть настільки непередбачувані, що навряд чи ви зможете реалізувати бодай один свій план. Особливо не варто планувати заробітки і фінансові притоки (є велика ймовірність грошових втрат або непередбачених витрат). А ось зі здоров'ям буде, швидше за все, все добре.

ЛЕВ

У Левів в цьому місяці несприятливо складатимуться відносини з партнерами (особистими чи діловими) або клієнтами. І взагалі в цьому місяці краще покладатися лише на себе.

Не варто розраховувати на допомогу інших людей у важливих питаннях: не плануйте спільні поїздки або спільні справи, бо вас можуть підвести. Або обставини складуться так, що інша людина не зможе вам допомогти з поважної причини. Ваш девіз на цей місяць - хочеш, щоб робота була зроблена добре, зроби її сам.

СТРІЛЕЦЬ

На цей місяць не плануйте розширення вашого фінансового потоку та запуски важливих проектів, або майте на увазі, що далеко не всі ваші задуми будуть здійснені.

Вам складно не ставити собі цілі і складно не йти до них, однак будьте готові до деяких складнощів, які можуть змусити вас просто піти трохи не тим шляхом, на який ви розраховували. Варто спокійно сприймати те, що ваші плани можуть змінюватися і досить швидко. Покладіться у цьому місяці на партнерів: вони зможуть дати вам добру пораду або навіть запропонують реальну допомогу.

ДІВА

Цього місяця будь-які ваші плани можуть не здійснитися, або у вас будуть труднощі з досягненням бажаного. Можливі причини – проблеми зі здоров'ям, або складності в робочому колективі.

Хвороба може застати вас зненацька, або вас можуть несподівано підвести колеги по роботі. Постарайтеся врахувати це, коли будете робити плани на майбутнє, і завжди майте запасний план, якщо ви не зможете діяти так, як задумали і вам треба буде трохи почекати. Може знадобитися час, щоб вирішити проблеми.

Кого невдачі оминатимуть

БЛИЗНЮКИ

У цьому місяці Близнюків неприємності оминатимуть. У вас є шанси поліпшити свою зовнішність і отримати більше уваги з боку протилежної статі. Якщо ви, приміром, давно хотіли схуднути або зробити нову стрижку, поспішайте скористатися сприятливим збігом обставин.

Також це хороший місяць для того, щоб завести нові знайомства, особливо романтичні.

ТЕРЕЗИ

Для вас будь-які труднощі цього місяця можуть проходити простіше і швидше. Обставини будуть грати вам на користь, а з проблем ви зможете отримувати користь. У цьому місяці найбільш надійним способом захистити себе від погано настрою й апатії буде занурення в навчальний процес.

У вас буде достатньо часу, щоб вивчити щось абсолютно нове, що принесе чимало користі в майбутньому. Навіть якщо поїздки в цей період будуть проблемою, ви зможете подорожувати віртуально з допомогою книг або пізнавального кіно. Добре також приступити до вивчення іноземної мови або завести знайомства з іноземцями.

РИБИ

У цьому місяці ви зможете уникнути різних неприємностей і труднощів завдяки родичам і членам сім'ї. Ви також будете більше часу проводити вдома, можете навести ідеальний порядок або покращити своє житло.

У деяких Риб може з'явитися можливість поліпшити свої умови проживання. Можуть надійти приємні новини від батьків або членів сім'ї. Непоганий час для різних придбань для дому/сім'ї.

Зараз ви читаєте новину «Астропрогноз на квітень: напруга, несподіванки та неприємні сюрпризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути