четвер, 28 січня 2010 11:28

Apple представив новий неймовірний геджет iPad (ФОТО)
8

Фото: Reuters

Виконавчий директор Apple Стів Джобс під час спеціального заходу в Сан-Франциско представив новий пристрій компанії - планшетний комп"ютер. Пристрій, який Джобс, за чутками, раніше охарактеризував як один з найголовніших проектів в його житті, отримав назву iPad.

В ході презентації Джобс продемонстрував ряд можливостей пристрою. Так, за словами засновника Apple, новий планшет "відмінно підходить" для прослуховування музики, перегляду фотографій і веб-серфінгу.

При цьому браузер, судячи з того, як iPad не зміг показати сторінку відкритого Джобсом сайту газети The New York Times, як і раніше не підтримує технологію Flash. У той же час, планшет від Apple все-таки в змозі відтворювати відео з YouTube.

Крім цього, на iPad встановлено картографічний додаток. Значить, в iPad, як і в iPhone, є GPS-модуль.

iPad обладнаний розробленим компанією Apple чіпом A4 з тактовою частотою в 1 гігагерц. Діагональ екрана iPad - 9,7 дюйми, товщина пристрою складає 1,2 сантиметри, вага - 680 грамів. Заявлена Джобсом тривалість автономної роботи планшета складе 10 годин, в режимі очікування - до місяця.

Вартість 16-гігабайтної моделі з Wi-Fi складе 499 доларів, 32-гігабайтної - 599 доларів, 64-гігабайтної - 699 доларів. Планшети з модулем 3G будуть дорожче. Їх ціна в США складе, відповідно, 629, 729 і 829 доларів.

Всесвітні поставки планшета з Wi-Fi почнуться через 60 днів, з Wi-Fi і 3G - через 90 днів.

Lenta.ru, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Apple представив новий неймовірний геджет iPad (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути