пʼятниця, 12 липня 2013 17:38

Антилопа заховалася від гепарда у машині туристів

Антилопа заховалася від гепарда у машині туристів
Скрін: lenta.ru

Імпала - середньої величини африканська антилопа - зуміла сховатися від гепардів, які полювали на неї та її родичів, пише The Daily Mirror. Це сталося у сафарі-парку в ПАР, і туристи змогли записати невдале для диких кішок полювання на відео.

У ролику, знятому 20-річною Самантою Піттенграй з Преторії, можна побачити, як група імпал перебігає дорогу, де вишикувалося кілька машин з туристами. Слідом за копитними біжать два гепарди, які намагаються наздогнати потенційну здобич. Одна з антилоп раптом розвертається і, стрибаючи через кущі, опиняється в машині з туристами.

"Ми бачили, як імпала вискочила з кущів, опинилася в машині, і хтось почав кричати:" Вона в машині, вона в машині! "", - розповіла туристка. За словами Піттенграй, всі були надзвичайно здивовані тим, що сталося. Зрештою за мить антилопу, яка опинилася в машині, випустили. Гепарди залишилися ні з чим.

Як зазначила туристка з Преторії, те, що трапилося в парку було унікальною для очевидців ситуацією. Як зазначила дівчина, після того, що їй вдалося зняти кішок і антилопу в дії, її батьки, які дуже люблять відвідувати сафарі-парк, будуть їй заздрити, бо самі ніколи не бачили нічого подібного. При цьому вона висловила співчуття гепардам, бо ті не зуміли здобути собі імпалу.

Зараз ви читаєте новину «Антилопа заховалася від гепарда у машині туристів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути