вівторок, 11 червня 2013 13:16

Американська фотограф показала, як насправді американці ставляться до товстунів
13

Фото: Фото: bigpicture.ru

Фотограф Хейлі Морріс-Кафейро з Мемфіса створила цей проект під назвою "Очікуючі спостерігачі", в якому вона фотографує саму себе, а також звичайних перехожих.
Хейлі встановлює свій фотоапарат на штативі у найрізноманітніших місцях, а потім хвилин 5-10 просто ходить у полі зору об'єктива фотоапарата, роблячи звичайні речі - сидить у кафе, дивиться пам'ятки, гуляє вулицями. Вся фішка її проекту - реакція людей на неї саму, точніше, на її повноту.

Як зазначає Хейлі, люди ніколи не залишаються байдужими до її форм. Люди вголос висловлюють своє погане ставлення до тих, хто має зайву вагу, незважаючи на те, що кількість повних людей в країні стрімко зростає.

"Якось я вирішила сфотографувати саму себе, сидячи на самоті на Таймс-Сквер, дивилася на пробігаючий повз натовп. Проявивши плівку, я помітила чоловіка, який стояв ззаду, і якого фотографувала симпатична блондинка. Але замість того, щоб позувати їй, він дивився на мене і кривив носом на мою фігуру, - каже Хейлі. - Через п'ять хвилин, вже в іншому місці, ще один чоловік обернувся і з відкритим ротом втупився мені вслід, поки я фотографувала саму себе в кафе. Я завжди помічала, як люди корчать на мене пики, голосно виражаються в мою адресу і у відкриту сміються наді мною через мою фігури і зайву вагу. Так і народився цей проект - я просто хотіла зібрати в одній папці їх реакції ".

Зараз ви читаєте новину «Американська фотограф показала, як насправді американці ставляться до товстунів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути