середа, 25 вересня 2013 16:51

Американець робить зі своєю бородою неймовірні речі
12

Фото: Фото: furfurmag.ru

Житель Сан-Франциско Ісайя Уебб підкорив мережу фотографіями своєї бороди, що набуває щоразу все більш фантастичні форми. Кожен понеділок він викладає в Tumblr і Instagram відповідні знімки під тегом # Monbeardday, а сам себе називає Mr Incredibeard ( Містер Неймовірна Борода ").

Зараз Веббу 29 років, а голився він востаннє у 15, хоча довгу бороду почав відрощувати лише 18 місяців тому. Його завдання - перетворити свою рослинність на обличчі на справжній витвір мистецтва, при цьому шанувальники Неймовірної Бороди постійно шлють йому поради, у що б ще можна переробити бороду.

"Моя дружина була єдиною людиною , яка змушувала мене відрощувати бороду. Вона в самому серці моєї Неймовірної Бороди , - розповідає Уебб. - У мене з'являється безліч різних ідей для дизайну бороди, але саме вона втілює їх у життя. Неймовірна Борода не відбулася б без неї".

"Найбільш чудове і наймудріше, що може зробити чоловік, - це відростити бороду, - продовжує блогер. - Борода - це унікальна чоловіче властивість, така ж, як дітонародження у жінки. Щоб дійсно зрозуміти це, потрібно ростити бороду як мінімум шість місяців. Після цього ви відчуєте її як свою дитину. Вам навіть будуть снитися кошмари, як бороду збривають. Після шести місяців вам ніколи не захочеться залишатися одному, тобто голеним".

Зараз ви читаєте новину «Американець робить зі своєю бородою неймовірні речі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути