пʼятниця, 20 вересня 2013 18:29

Лобода помстилася Монро вульгарним фото

Kонфлікт між Світланою Лободою та травісті-дівою Монро набирає обертів. Співачка Світлана Лобода відповіла на нещодавно опублікований Монро знімок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Монро порівняла Лободу з бородатим трансвестом

На своїй сторінці у Facebook, співачка теж розмістила провокативну фотографію на якій, за допомогою фотошопу з'явилась Монро у компанії оголених хлопців. - про це розповіли журналісти у випуску ТСН Особливе на 1+1.

"А от і у нас з'явилась можливість побачити Монро без прикрас, вельми конкурентно спроможна зовнішність. Придивіться)" - підписала співачка фото.

Зіркові колеги і Лободи і Монро вважають це піаром з боку зірок.

"Мені дуже незручно за те, що роблять ці дві відомі особистості, а Світлані треба було не реагувати на це: собаки гавкають, а караван іде. Мені шкода, що Світлана так відреагувала, але хто не робить помилок", - сказала світська левиця Світлана Вольнова.

Фото, яке до речі взято з блогів для геїв та нудистів, вже викликало критику і з боку фанатів Лободи.

"Срамота і потворність ((( "

"Не чекав Світлана, що ви поведетесь на подібну дешеву провокацію "- кажуть читачі сторінки Лободи.

Монро дізналась про вчинок Світлани від журналістів і з гумором поставилася до ситуації.

"Клас. Мені подобається. Це моя еротична фантазія опинитися в ванній з чотирма молодими хлопчиками, хоча чого б це я полізла в ванну намальована. Я б краще вмилася, а потім приймала еротичні процедури з хлопцями. Жахливий монтаж, не більше. Я ще раз переконуюсь, що почуття гумору мають не всі представники українського шоу-бізнесу, я обов'язково зроблю репост" - сказала Монро про фото.

Лобода особисто відмовляється коментувати ситуацію.

Щоб вочевидь, не розпалювати конфлікт, Монро на своїй сторінці опублікувала і свій знімок з бородою і порадила всім відкрити в собі Кончіту Вюрст






Зараз ви читаєте новину «Лобода помстилася Монро вульгарним фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути