середа, 18 квітня 2012 18:05

Актор і священик Іван Охлобистін таки подався у політику

Актор і священик  Іван Охлобистін таки подався у політику
Охлобистін - не лише актор, а й священик. Фото: credo-ua.org

Актор, режисер і священнослужитель Іван Охлобистін оголосив про створення політичної партії "Коаліція Небо", заснованої на положеннях вигаданої ним "Доктрини 77".

"Якщо ми думаємо про щось серйозне, ми повинні серйозно це презентувати, тому офіційно нашу партію ми представимо 25 квітня", - заявив Охлобистін на прес-конференції, передає Інтерфакс.

"Зараз ситуація дивна, час лихоліття, суспільство не знає, чого хоче, а ми знаємо, - заявив Охлобистін. - Я придумав "Доктрину 77", для мене це православний зміст і православна естетика".

Охлобистін підкреслив, що його партія - це світська організація, заснована на православних засадах. Він зізнався, що йому запропонували стати духовним лідером партії.

Актор збирається спочатку допомогти партії організуватися, а потім дистанціюватися від неї.

Разом з Охлобистіним в нову політичну структуру увійшли керівник руху "Геогієвци" Вадим Квятковський і представник "Доктрини 77" Максим Брусніцин.

Нагадаємо, у вересні 2011 року Охлобистін представив свою концепцію розвитку Росії під назвою "Доктрина 77", в якій містилася ідея об'єднання народу на основі традиційних російських цінностей - православ'я і сім'ї.

Зараз ви читаєте новину «Актор і священик Іван Охлобистін таки подався у політику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути