пʼятниця, 03 лютого 2012 12:20

Зірка серіалів "Глухар" та "Інтерни" замерз насмерть

Зірка серіалів "Глухар" та "Інтерни" замерз насмерть

Зараз вплив сибірського антициклону поширився від Європи до Далекого Сходу. У Москві лютують тріскучі морози, і випадки смертей від переохолодження почастішали. Однак гинуть не тільки люди без певного місця проживання, а й цілком забезпечені. Так, з'явилася новина про смерть актора Анатолія Отраднова.

29-річний актор серіалів "Глухар", "Інтерни", "Солдати", "Універ" та інших Анатолій Отраднов знімав квартиру в Москві зі своєю дружиною Віталіною. Пара чекала на спадкоємця - дружина перебуває на п'ятому місяці вагітності. 29 січня актор пішов з дому і не повернувся. Можна тільки уявити, що пережила невтішна дружина актора. А потім його тіло знайшли в підмосковних Митіщах. Актор міг померти від переохолодження.

Анатолія Отраднова виявили без документів, тому він досить тривалий час значився як невідомий. Однак працівники моргу впізнали в ньому актора серіалу "Інтерни", а ще через деякий час узбецькі гастарбайтери принесли в поліцію паспорт і мобільний телефон артиста. Ознак насильницької смерті на тілі Анатолія Отраднова виявлено не було, тому імовірною причиною смерті актора називають переохолодження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більше 100 українців загинуло через сильні морози

Судмедексперти дійшли висновку, що Анатолій помер 30 січня. Друзі Отраднова стверджують, що алкоголем той не зловживав. Вони висунули припущення, що йому могло стати погано з серцем, він впав, можливо, втратив свідомість. Зараз слідство встановлює точну причину загибелі актора.

Прощання з Анатолієм Отрадновим відбудеться 3 лютого, в Митіщах, а поховають його вже на батьківщині - в місті Ревда Свердловської області.

Зараз ви читаєте новину «Зірка серіалів "Глухар" та "Інтерни" замерз насмерть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути