вівторок, 16 вересня 2008 16:35

Які продукти впливають на розмір грудей

Учені з Кембріджа визначили, що ріст грудей може активізуватися від частого вживання розчинної кави і Бразильських горіхів. Здається, ось вона, панацея від жіночих проблем і комплексів, і природна альтернатива силіконовим імплантантам. Але ні - від кави і горіхів груди ростуть лише у чоловіків.

Після проведених експериментів стало ясно, що ці продукти містять набагато більшу кількість фітоестрогенів, речовин, що впливають на статеві ознаки людини, ніж раніше вважалося, відзначаєThe Sun.

Доктор Гюнтер Кухле з Центру проблем людського харчування ( MRC Dunn Human Nutrition Unit) вивчив більше 500 продуктів і напоїв. Так, 100 грамів розчинної кави містить 1,833 мікрограмів речовин, схожих з естрогеном, тоді як Бразільський горіх містить 867 мікрограмів.

Варто відзначити, що для жінок фітоестрогени вкрай небезпечні. Їх надлишковий вжиток може викликати безпліддя і підвищити ризик захворювання раком грудей.
Зараз ви читаєте новину «Які продукти впливають на розмір грудей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути