субота, 16 березня 2019 01:45

Як визначити характер людини за датою народження

 

Багато хто вважає, що характер людей розпізнається в спілкуванні. Насправді, навіть при першому знайомстві, ви можете визначити її сильні і слабкі сторони за датою народження.

Люди вже давно використовують нумерологію для того, щоб дізнатися долю, майбутнє, а також особистісні якості людини. Визначити, які риси характеру притаманні людині, можна завдяки індивідуальному коду, який є у кожного з нас, пише dailyhoro.ru.

Як розрахувати код характеру

Якщо ви хочете швидко визначити характер людини, вам необхідно дізнатися її дату народження. Наприклад, вона народився 15.06.1986. Тепер складіть між собою цифри дати, місяця і року народження таким чином: 1 + 5 = 6, 0 + 6 = 6, 1 + 9 + 8 + 6 = 24. Після цього підсумуйте отримані результати: 6 + 6 + 24 = 36. Необхідно зробити отримане число однозначним, склавши отримані цифри: 3 + 6 = 9. Якщо виходить двозначне число, наприклад, 11, складаємо його ще раз: 1 + 1 = 2.

В результаті, якщо людина народилася 15.06.1986, її індивідуальний код - 9.

Характеристика чисел

 

1 - в нумерології одиниця є одним з найсильніших чисел. Люди з цим індивідуальним кодом володіють яскравими рисами характеру, цілеспрямованістю і силою волі. Вони ніколи не покладаються на допомогу оточуючих і найчастіше намагаються усього досягти самі. Крім того, це число містить в собі сильну енергетику, яка надає людині впевненість і витримку.

2 - число нестабільності. Такі люди мають мінливий настрій, рідко можуть знайти своє справжнє призначення і насилу визначаються зі своїми заповітними цілями. Людина з таким індивідуальним кодом боїться відповідальності, через що не дуже прагне одружуватися, заводити дітей, займати керівну посаду. Найчастіше їх основна мета - досягти спокою в житті.

3 - люди з індивідуальним числом три - дуже творчі і непередбачувані. Зазвичай оточуючі не знають, чого очікувати від людей з таким характером. Деякий час вони можуть нічим не відрізнятися від інших, але як тільки наважаться проявити себе, їм вдається буквально шокувати тих, хто сумнівався в їх здібностях і талантах. Зазвичай такі люди користуються популярністю в творчих колах.

 

4 - нарівні з одиницею це число має найсильнішу енергетику. Таким людям притаманна стійкість, уміння відстоювати свою думку і в більшості випадків вони домагаються того, чого бажають. Для такої людини відступити - значить, покрити себе величезною ганьбою. Людина з індивідуальним кодом чотири не звикла здаватися, навіть якщо хтось намагається наполегливо перешкоджати їй. Головна особливість - вони вміють приймати розумні рішення в найкоротші терміни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поза, в якій ви сидите, розкаже про характер

5 - якщо серед ваших знайомих є занадто життєрадісна і оптимістична людина, швидше за все, її індивідуальне число - п'ять. Цих людей майже неможливо засмутити, навіть якщо в їх житті почалася чорна смуга. Вони завжди можуть знайти позитивні сторони в негативний ситуації, сприймаючи труднощі як можливість отримати ще один корисний життєвий урок. У спілкуванні з цими людьми дуже легко, бо лише одна їх присутність піднімає оточуючим настрій і змушує посміхатися.

6 - чутливість - головна риса характеру цих людей. Вони завжди сприймають все близько до серця і реагують на будь-які зміни у своєму житті дуже бурхливо. Крім цього, вони дуже вразливі, тому образити таких людей навіть, здавалося б, звичайними речами, досить просто. Вони постійно потребують підтримки близьких людей і дуже бояться самотності.

7 - люди з багатим внутрішнім світом і з величезною кількістю примх, через які їх часто вважають диваками. Зазвичай таких людей називають "не від світу цього", бо вони вважають за краще жити у світі фантазій і не звертають уваги на реальні проблеми. Їм складно знайти спільну мову з людьми, які зосереджені лише на роботі і вирішенні побутових проблем. Але якщо їм доведеться зустріти людину з таким же індивідуальним числом, як і в них, то спілкування зав'яжеться з першої хвилини.

 

8 - борці з долею. Їх головна риса - завзятість, тому вони не готові миритися з подіями, які відбуваються в їхньому житті. Люди з індивідуальним числом вісім ніколи не будуть займатися діяльністю, яка не приносить їм задоволення, або витрачати час на людину, до якої не мають почуттів. Вони не бояться змін і намагаються самі змінювати своє життя, якщо щось раптом йде не так, як вони хочуть.

9 - якщо вам доводилося зустрічатися з філософами, то, найімовірніше, ними управляє число дев'ять. Люди такого типу можуть роками перебувати на самоті і та у постійних роздумах. Вони не бажають присвячувати життя роботі, справам і рішенням рутинних проблем. Вони частіше знаходять себе у творчості, науці або дуже складних і небезпечних професіях.

Дослідження показують, що деякі з найбільш основних рис особистості залишаються стабільними протягом усього життя. Три аспекти, які, як правило, змінюються з віком: рівень тривоги, дружелюбність і готовність для нових вражень.

На думку дослідників, немає ніяких доказів того, що наша особистість змінюється, коли ми стаємо старше. "Люди можуть думати, що їх особистість змінилася, коли вони старіють, але це їх звички, які змінюються через бадьорість і здоров'я, обов'язки і обставини, а не їхня основна особистість ", - говорять вчені.

Зараз ви читаєте новину «Як визначити характер людини за датою народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути