пʼятниця, 11 липня 2008 14:32

Як секс впливає на здоров"я

Як секс впливає на здоров"я
Що більше ви займаєтеся сексом, то рідше потребуєте віагри. Як показали останні дослідження, здорове статеве життя - це панацея від багатьох проблем і хвороб, відзначає TheSun.

За даними дослідження, опублікованого в журналі AmericanJournalofMedicine, чоловіки, що активно займаються сексом, рідше стають імпотентами. Так, учені вивчили анкети 989 фіннів у віці від 55 до 75 років. З"ясувалося, що чоловіки, які з віком відмовляються від регулярного статевого життя, в 2 рази частіше страждають еректильною дисфункцією, ніж їхні друзі і колеги, які займаються сексом, як мінімум, раз на тиждень.

Проте це не єдина причина гарненько розважитися в ліжку. Науково доведено, що секс:

Допомагає схуднути. Забудьте про тренування в спорт-залі! Секс примушує працювати всі м"язи вашого тіла, оскільки це краща вправа на серцево-судинну систему. Крім того, одна година любовних ігор допомагає спалити 300 калорій.

Бореться із стресом. Приводячи своє тіло в горизонтальне положення, ви несвідомо знімаєте з себе тягар турбот минулого дня. До того ж, підвищення рівня гармона окситоцину викликає відчуття спокою і розслаблення.

Підвищує упевненість в собі. Як показали дослідження Норвезького Університету спорту, жінки атлети, що займалися сексом напередодні змагань, показували кращі результати. Таким чином, упевнені учені, спортсменки просто відчували себе упевненішими і більш відпочилими, ніж зазвичай.

Приховує ваш вік. Кращий засіб проти зморшок - старий добрий секс. Інтимні ласки допомагають вам виглядати і відчувати себе молодше за свої роки: Завдяки підвищеному виробленню естрогену і інших гормонів ваше волосся блищить і шкіра просто світиться.

Позбавляє від болю. Захворіла голова? Защеміла спина? Забудьте про знеболююче, краще потратьте декілька хвилин на любовні утіхи. Ендорфіни, що виробляються під час статевого акту, полегшують всі види болю.

Відмінний антидепресант. Задоволення, отримане під час сексу, допомагає вийти з депресії і забути про тривоги і страхи.

Укріплює імунітет. Займаючись сексом як мінімум 2 рази на тиждень, ви менше ризикуєте підхопити грип або застуду. Річ у тому, що секс підвищує рівень lga - імунної системи першої лінії захисту організму.

Продовжує життя. Дослідники Університету Брістоль, дійшли до висновку, що чоловіки і жінки, що займаються сексом 3 рази на тиждень, набагато рідше страждають від серцевих нападів. А на думку американського експерта в питаннях сексу Джулії Коул, секс знижує небезпеку розвитку ракових пухлин, повідомляє Фактnews.

Зараз ви читаєте новину «Як секс впливає на здоров"я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути