субота, 27 травня 2017 12:16

7 нових способів застосування скотчу
7

Автор: takprosto.cc
 

27 травня 1930 року американець Річард Дрю запатентував "прозору целофанову липку стрічку" - скотч.

Чоловік працював над липкою стрічкою під час роботи на фірмі, яка займалася виробництвом наждачного паперу. Одного разу він відвідав майстерню з ремонту машин. Дрю звернув увагу, що при фарбуванні авто кількома кольорами, лінії на стиках фарби нерівні. Чоловік захотів вирішити цю проблему. Наступного разу він прийшов із клейкою стрічкою. На досконалу розробку грошей Річарду ніхто не дав. Тому до скотча він повернувся вже через 7 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скотч на інтимних місцях: новий тренд підкорює інтернет

Сьогодні скотч – це не тільки технічний помічник. Gazeta.ua демонструє 7 неочікуваних способів застосування клейкої стрічки.

1. Очисти одяг

Якщо одяг в пилу або в шерсті домашніх тварин, можна очисти його за допомогою скотча. З клейкої стрічки потрібно зробити клубок і пройтися ним по одязі.

Автор: takprosto.cc
 

2. Дістати занозу

Якщо скалка неглибоко, скетчем можна її дістати. Приклейте скотч до ураженого місця і різко смикніть в тому ж напрямку, в якому увійшла скалка.

Автор: takprosto.cc
 

3. Ні мозолям!

Запобігти появі мозоля можна за допомогою скотча. Якщо взуття тре, а пластира немає, приклейте на проблемне місце скотч.

Автор: takprosto.cc
 

4. Ремонт кінчиків шнурків

Кінчики шнурків від частої шнурівки стають непридатними, і всунути їх у дірочки стає складно. Тому кінчики можна обмотати скотчем, і вони будуть майже як нові.

Автор: takprosto.cc
 

5. Оригінальний манікюр

Візьміть скотч або малярську стрічку і лак для нігтів. Нафарбуйте нігті лаком і почекайте, щоб вони висохли. Потім наріжте клейку стрічку, як забажаєте. Потім наклейте її на нігті. Зверху покрийте лаком іншого кольору і зніміть скотч за допомогою пінцета.

Автор: takprosto.cc
 

6. Перетворити матове скло на прозоре

Якщо наклеїти клейку стрічку на матове скло, то воно перетвориться на прозоре.

7. Видалити цінник

Часто після видалення цінника залишаються сліди клею. Скоч може допомогти вирішити цю проблему. Спочатку необхідно зняти за допомогою нігтя папірець з ціною. Щоб видалити залишки клею, приклеюйте і відклеюйте скотч від поверхні.

Автор: takprosto.cc
 
Зараз ви читаєте новину «7 нових способів застосування скотчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути