вівторок, 01 січня 2019 16:34

4 найкращих різдвяних фільми від Netflix

4 найкращих різдвяних фільми від Netflix
Фільм "Різдвяні хроніки" один з кращих різдвяних фільмів 2018

Стрімінговий сервіс Netflix, пропонує список кращих різдвяних кінострічок , які вийшли в листопаді 2018 року. Якщо ви не вирішили, що подивитися на Різдво або про Різдво – цей список стане вам у нагоді.

"Святковий календар"

Різдвяний романтичний комедійний фільм режисера Бредлі Уолша за сценарієм Аміна Кадералі. Головна героїня Еббі Саттон працює фотографом і робота здається їй рутиною і на Різдво. Приїзд кращого друга Джоша освітив радістю обличчя Еббі. Він теж фотограф і довгий час мандрував по світу в якості фотографа-мандрівника. Але повністю, життя Еббі змінилося після того, як вона отримала в подарунок від свого улюбленого дідуся, старовинний календар у вигляді будинку. Як виявилося, він чарівний. В ролях: Кетрін Грем, Квінсі Браун, Ромейн Уейт і Рон Кефас Джонс. Фільм вийшов 2 листопада 2018 року на Netflix.

"Різдвяні хроніки"

Сюжет побудований навколо брата і сестри, які очікують на Санта-Клауса (Курт Рассел) і потай пробираються до нього в сани, щоб зняти його на камеру. Злякавшись непроханих гостей, Санта втрачає управління, і його сани розбиваються. Це ставить під загрозу все Різдво, дух якого і так впав на 35%. Разом героям доведеться пережити безліч пригод, щоб врятувати різдвяну ніч і вчасно доставити подарунки дітям. У фільмі знялися Курт Рассел, Дербі Кемп, Джуда Льюїс, Кімберлі Вільямс-Пейслі, Олівер Хадсон і Ламорн Морріс. Комедія "Різдвяні хроніки" вийшла на Netflix 22 листопада.

"Різдвяний принц: Королівське весілля"

Різдвяна романтична комедія режисера Джона Шульца за сценарієм Робін Бернхайм і Натана Аткіна на основі персонажів, створених Карен Шалер. Зірки фільму Роуз Маківер, Бен Лемб, Аліса Кріге і Тахіра Шаріф.

Через рік після заручин американської репортера Ембер Мур і принца Річарда, який успадкував престол невеликого королівства Алдовія після смерті батька, Ембер відправляється в свою майбутню країну, де готується до свого королівського весілля. Але під час підготовки вона дізнається, що їй належить відмовитися від багатьох звичних і улюблених речей, щоб бути королевою. Чи зможуть Ембер і Річард подолати королівські умовності. Прем'єра очікується 30 листопада 2018 року на Netflix.

"Принцеса Перемикач"

Сюжет картини розповідає про кондитера і майбутню принцесу, які випадково зустрічаються, розуміють, що дуже схожі, і вирішують помінятися місцями. Режисером картини виступив Майк Рол, в головних ролях – Ванесса Хадженс, Марк Флейшманн і інші. Прем'єра фільму відбулася 16 листопада на Netflix.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без Вілла Сміта, але з Тором у головній ролі - з'явився трейлер нових "Людей у чорному"

Зимові свята стануть ідеальними, якщо провести їх разом із сім'єю у затишній атмосфері та із переглядом казкових фільмів. Gazeta.ua підібрала 10 найкращих кінострічок, які подарують святковий настрій.

Зараз ви читаєте новину «4 найкращих різдвяних фільми від Netflix». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути