вівторок, 18 грудня 2012 07:10

21 грудня на телеканалі "Донбас" покажуть кінець світу в прямому ефірі

21 грудня на телеканалі "Донбас" покажуть кінець світу  в прямому ефірі
ФОТО: volynnews.com

На телеканалі "Донбас" 21 грудня вийде спеціальний випуск шоу "Донецьк Live. Кінець Світу в прямому ефірі", присвячений апокаліпсису

Як повідомили "Комментарии" у прес-службі телеканалу, шоу транслюватиметься в прямому ефірі з площі ім. Леніна в Донецьку з 17:30 до 19:00.

"Учасники шоу відкриють таємниці пророкувань разом з астрологами, відженуть все погане танцями шамана, наблизяться до зірок через телескоп, розвинуть дискусію порятунку і виживання, дізнаються як позитивно кінець світу зустрічають у різних містах і країнах", - говориться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кінець світу зніматимуть на мобільні

Як повідомляли "Коментарі", найбільше інформаційне агентство США Associated Press 19 по 21 грудня буде вести на своєму сайті онлайн трансляцію "кінця світу" з Чичен-метри сторінки, де жили спрогнозували "кінець світу" індіанці майя.

Нагадаємо, згідно з календарем майя, 21 грудня 2012 року закінчується великий цикл розвитку людства, який тривав 26 тисяч років, і починається зона переходу в новий енергетичний стан.

З 2012 року людство нібито починає здавати іспит на можливість переходу в нову епоху розвитку, яка триватиме до 2053 рік. Багато хто сприймає це пророцтво як справжній "кінець світу", тобто як всесвітню катастрофу.

Зараз ви читаєте новину «21 грудня на телеканалі "Донбас" покажуть кінець світу в прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути