субота, 07 листопада 2020 09:45

2021 рік принесе зміни всім знакам зодіаку: детальний гороскоп

  2021 рік принесе випробування і винагороди - прогнозує Рената Раєвська
2021 рік принесе випробування і винагороди - прогнозує Рената Раєвська

Астролог Рената Раєвська склала детальний гороскоп для всіх знаків зодіаку на 2021 рік. Детальний прогноз вона оприлюднила у соцмережах.

"Овнам необхідно буде розібратися в 2021 році з тим, яким шляхом ви заробляєте, як багато витрачаєте, а головне - на що. Вам потрібно буде постаратися зберегти той же матеріальний рівень, при тих же заробітках, якщо ви абсолютно не плануєте змін. Вам варто наводити порядки в своїх справах. Можливо, ви витрачаєте забагато, а можливо навпаки - пора вкладати законсервовані гроші в активи. Як надлишкові, так і недостатні витрати можуть заважати вам розвиватися. Не забувайте протягом року шукати покровителів. Хтось повинен знайти забезпеченого чоловіка, а хтось примудритися залучити інвесторів до своєї мети.

Останні роки Тілець живе за принципами "все або нічого". Міняєте під себе реальність, поспішаєте і робите помилки. Робите революцію там, де потрібен часом штиль. Але, це ще не межа ваших амбіцій. Якщо вже зовсім захочеться все поміняти, і в 2021 році руки нарешті до цього дійдуть, то пам'ятайте, що кардинальні зміни з повним спаленням мостів можна робити тільки тоді, коли вже зовсім нічого втрачати. Вам потрібно переглянути свої амбіції і себе особисто: подумайте, чи та ви людина, за якиою можуть піти навколишні? Чи можете ви робити те, що хочете, а також проаналізуйте, хто ви в очах людей.

Близнюки різко і несподівано для себе переживуть ланцюг різноманітних подій. Ви можете втратити віру в себе і в свої сили (в тому числі і фінансові), а джерелом цих коливань будуть ваші близькі люди. Ті, на кого ви могли розраховувати раніше, стануть людьми не такими вже й надійними: партнери по бізнесу, колеги, партнери по шлюбу і т.д. Вам необхідно до наступного року змінити рамки життя, в яких ви живете. Звичайно, для багатьох Близнюків ці слова досить гучні, але вони мають цілком конкретну реалізацію. Когось чекає зміна роботи, когось кардинальні зміни в особистому житті, а когось переїзд, можливо, навіть за кордон.

Рак в наступному році може досить успішно "залягти на дно" подій. Загрібати жар чужими руками, бути в тіні чийогось успіху, приймати допомогу. У всіх життєвих процесах ви вирішете бути більше стороннім спостерігачем, ніж активним діячем. Складний рік чекає на тих, хто набрав кредитів і боргів. Фінансово і не тільки потрібно постаратися всі боргові зобов'язання виплатити ще в складному 2020 році. А якщо борг вимірюється в часі, в допомозі і т.д., постарайтеся відшкодувати все те, що ви взяли, оскільки ці ж люди потрібні будуть вам і в 2021 році", - радить астролог.

"Для Левів 2021 відкриває дивовижні перспективи в особистому житті. Такого не було давно: пропозицій маса, аж очі розбігаються. У вас виникне конфлікт між роботою та особистим життям - все навколо буде наповнене подіями. Якщо ви не самотні - то спокуса буде велика, складно буде втриматися і не закрутити роман з кимось вищим на посаді, по роботі, або за соціальним статусом. Якщо чекаєте людину, яка прийде, втре сльози і вирішить проблеми - отримаєте тимчасову обитель.

В 2021 році Діва отримає подобу стабільності і розміреності. Життя здасться вам більш регламентованим, спокійним, а майбутнє доступним для огляду. Але, це буде всього лише подоба. У вас можуть активізуватися юридичні питання: судові, спадкові, шлюборозлучні, постати питання аліментів тощо. Особливо гостро постане проблема у не профорієнтованих Дів, тих, хто ще не впевнений, що знайшов роботу до душі, і я щиро співчуваю в 2021 абітурієнтом, які будуть здавати іспити і вступати до вищого навчального закладу.

 

У 2021 році основним питанням для Терезів буде самовираження. Ви буде займатися творчими проектами або знайдете роботу, пов'язану з творчістю: можливо, ви просто монетизуєте через інтернет своє хобі. Ви будете проживати в емоції "ось-ось", і постійно сподіватися, що все вже скоро буде зроблено, підготовлено і залишається останній ривок. Але постійно в останній момент вам будуть підкладати палиці в колеса. Цей рік буде тісно пов'язаний з дітьми. Їх поведінка буде незадовільна, і фокус уваги буде спрямований саме туди. Ще вам потрібно буде уважно стежити за здоров'ям своєї дитини протягом усього року.

Скорпіон буде вирішувати базові проблеми, а саме вирішите свої проблеми з житлом. Дехто з вас купить квартиру, дехто розширить житлоплощу, або, можливо, зробить ремонт. Але найближчі родичі можуть цьому перешкоджати. Наприклад, чоловік не вважатиме за потрібне вкладати гроші в ваше гніздечко. Розберіться з тим, чого ви хочете, чи потрібно вам когось слухати, і хто з усіх навколишніх для вас більш значущий. Але протягом року можна чекати на фінансовий сюрприз, який вирішить якусь вашу проблему. Якщо ви перебуваєте з складному фінансовому становищі: робота не радує вже пару місяців а то й півроку, дохід не балує стабільністю і сумою - вирішуйте вже зараз, що можна зробити, щоб життєві обставини голосно не потягнули вас донизу.

Стрілець у 2021 році буде бояться власної сміливості. Якщо ви раніше прийняли рішення в 2020 році не ставити в зв'язку з положенням в світі конкретних завдань, а вирішили просто жити в потоці, то пильнуйте. Цей рік був матеріально легким у порівнянні з тим, що буде в 2021 році. Саме в цьому році ваша сміливість, порив і везіння зменшаться, а доля змусить багато працювати для досягнення того, що раніше давалося як подарунок. Якщо ви хочете добитися якогось серйозного фінансового прориву, то вам потрібно заводити якомога більше нових корисних знайомств.

Якщо у 2019 і 2020 роках Козероги працювали, напружувалися, тягнули з останніх сил лямку, то результат який ви отримаєте, буде приголомшливим. Якщо ви щось робили для заробітку грошей без нічого, без особливих знущань над організмом - то лавочка до 2021 року буде закрита, і вам доведеться думати щось нове. А час, витрачений на цей дохід, просто як робота на вітер.

В 2021 Водоліям здасться, що вам підкоряються всі земні стихії. Головне слово в попередньому реченні - це "здасться". Будучи серйозним, демонструючи іншим образ міцного професіонала і свою впевненість, силу і непохитність, всередині буде відбувається зовсім протилежне. А поки ви сфокусуєтесь і будете працювати над своїми проектами, грунт під ногами похитнеться, а все тому, що вдома буде неспокійно, бо близькі виправлять ваше матеріальне становище не в кращу сторону. Щоб ця тенденція не розвивалася - дійте вже зараз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому чекати грошей у листопаді-грудні: прогноз астролога

Життя навколо Риб почне кипіти, заробітки почнуть надходити, а вам на загальному емоційному тлі просто захочеться усамітнитися і засісти в тіні. Вам захочеться поставити перед собою дуже важливі і ніжні питання. Про те, для чого ви народилися, чим хочете заробляти, де і як повинні жити ви і ваші сім'я. Це пошук призначення й устрою життя. Зараз прийшов час зробити крок до себе самого", - зазначає Рената Раєвська.

У листопаді 2020 нас очікують кілька позитивних подій, зокрема Меркурій і Марс вийдуть з ретроградності і розгорнуться в прямий рух - прогнозує астролог Рената Раєвська.

Зараз ви читаєте новину «2021 рік принесе зміни всім знакам зодіаку: детальний гороскоп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути