середа, 14 листопада 2012 05:30

Журналіст Юрій Данилов загинув у Палаці спорту

Автор: фото з сайта www.vidomosti-ua.com
  Киянин Юрій Данилов працював спортивним оглядачем газети ”Команда”. Писав про хокей
Киянин Юрій Данилов працював спортивним оглядачем газети ”Команда”. Писав про хокей

11 листопада в Києві загинув 35-річний Юрій Данилов, спортивний оглядач газети "Команда". Він упав у 10-метрову яму в Палаці спорту.

Того дня зустрічалися хокейні збірні України та Польщі. Юрій збирав інформацію для статті. По завершенню матчу працівники Палацу спорту попросили піти із закладу. Самі розсунули сходи, почали готувати приміщення для концерту гурту "Ґарбідж".

— Ми брали інтерв'ю, лишилися багато журналістів. Раніше можна було говорити зі спортсменами в роздягальні, але цього разу її та ложу для преси закрили. Ми відписували на колінах біля самого льоду, — згадує колега і знайомий загиблого Іван Вербицький із видання ua-football.com. — Нас почали відганяти, бо треба було демонтувати сидіння. Ми обурювалися, пішли до тунелю, яким виходять хокеїсти. Юра ішов з нами. Згодом повернувся. Ми не звернули уваги, чекали його, хотіли відсвяткувати нашу перемогу. Думаю: наберу Юру, бо треба вже йти, а тут його сумка з ноутбуком. Дзвоню, а він не бере слухавки.

Журналіст упав, коли повертався до трибуни. Помер через перелом шиї.

— Перед ним ішла дівчина, ледь не впала, та швидко зорієнтувалась. А Юра не встиг. Там ширина між блоками була сантиметрів 40, глибина — до 10 метрів, — пояснює журналіст. — Стільки років ходимо в цей Палац спорту, не бачив цих шахт. Вони за воротами, де ми ніколи не сидимо.

У закладі висловлюють співчуття родині загиблого.

— Триває слідство, — каже прес-секретар Палацу спорту Олександр Прокопенко. — Юрій перебував у технічній зоні за годину після закінчення матчу. Зона була закрита. Усі журналісти на той момент мали залишити заклад.

Зараз ви читаєте новину «Журналіст Юрій Данилов загинув у Палаці спорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути