вівторок, 25 вересня 2018 07:45

Затримали ймовірного замовника вбивства ветерана АТО

Затримали ймовірного замовника вбивства ветерана АТО 42-річного Віталія Олешка з Бердянська Запорізької області. Ним виявився місцевий підприємець Михайло Сигида, 38 років, за неофіційними даними.

Олешка з мисливської рушниці застрелили у дворі його будинку-готелю 31 липня. Кілера з трьома спільниками затримали того ж дня. Підозрювані — 27-річний Артем Матюшин із Макіївки Донецької області, Микола Ломака, 37 років, із Богданівки Дніпропетровської області, 39-річний Олександр Обухів із Дніпра і Максим Владимиренко, 37 років, з Тернівки Дніпропетровської області. Вони під вартою.

Одразу після злочину замовник із родиною виїхав до окупованого Криму. Невдовзі повернувся, виявило слідство. За рішенням Орджонікідзевського районного суду Запоріжжя його арештували на два місяці без права на заставу.

— Чоловіка захищали чотири адвокати, — каже перший заступник голови Нацполіції 45-річний В'ячеслав Аброськін. — Один — із Донеччини, решта — з Дніпропетровщини. Під час розгляду справи в судовому засіданні чого тільки не було. Безперервно викликали "швидку", повідомляли про мінування суду. Коли це не спрацювало, підозрюваний почав битися головою об стіну.

Михайло Сигида раніше жив у Слов'янську Донецької області. 10 років тому переїхав до Бердянська. Дружина вбитого Тетяна Олешко вважає, що саме Сигида — один з організаторів вбивства, а не замовник.

Зараз ви читаєте новину «Затримали ймовірного замовника вбивства ветерана АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути