четвер, 17 червня 2021 07:05

В'ячеслав Попенко випав із кабіни канатної дороги

17-річний В'ячеслав Попенко випав із кабіни канатної дороги в Харкові 13 червня. Упав на проїжджу частину з висоти 8–10 м і потрапив під авто. Отримав важку травму голови й численні переломи. Його рятують у міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Хлопець у тяжкому стані на апараті штучної вентиляції легенів. Медики не дають ніяких прогнозів, кажуть родичі.

В'ячеслав навчається в ліцеї на повара. У день трагедії алкоголю чи наркотиків не вживав, за даними експертизи. Одразу після інциденту говорили, що хотів укоротити собі віку. Мати чутки спростувала.

— Збирався, певно, похизуватися перед друзями. Звісився з кабінки. І раптом почалася злива з градом. Він злякався, кабіна стрімко стала підійматися. Син хотів залізти назад, але руки зісковзнули, — говорить мати Марія Попенко. — Нещасливого кохання чи переживань через навчання не мав.

Родина хлопця на обліку в службах у справах дітей не перебуває, за даними поліції. Справу розслідують як нещасний випадок.

— Зі слів друзів, які їхали в сусідніх кабінах канатної дороги, товариш хотів сфотографуватися. Не втримався і впав, — кажуть у поліції. На відеозаписах із камер спостереження видно, що за кілька хвилин до падіння В'ячеслав скинув рюкзак другові на землю. Потім хотів зістрибнути. Не втримався і впав, коли кабіна була над дорогою.

Поліція поки що не з'ясувала, який автомобіль збив хлопця. Відомо тільки, що був білого кольору.

Зараз ви читаєте новину «В'ячеслав Попенко випав із кабіни канатної дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути