середа, 11 квітня 2018 07:10

Володимир Перевалов проломив голову 3-місячній доньці

Володимир Перевалов проломив голову 3-місячній доньці
Після побиття у дитини діагностували перелом кістки черепа. Фото: ТСН

3-місячну Ольгу ­Ступакову з села Шендерівка Корсунь-Шевченківського району Черкаської області побив батько Володимир, 26 років. У дитини діагностували перелом кістки черепа. Мати дівчинки 18-річна Руслана Ступакова в цей час пішла до крамниці.

— Були в шоці від стану дитини. Окрім свіжих травм, виявили в неї давнішній перелом ніжки. Має бути під постійним наглядом лікарів, а мати рветься в село. Якщо зараз її забере, то дівчинка може померти, — говорить 48-річна Людмила Горьова із районної служби у справах дітей. — Руслана офіційно не одружена з Володею. У селі орендують хату, хочуть її купити. Будинок не придатний для життя, треба робити капітальний ремонт. Наприкінці березня Руслана отримала 10 тисяч гривень за народження дитини. Іншої допомоги поки що не оформляла. Вона несерйозна. Хоче волі, погуляти. Говорить одне, а робить інше. Про дитину не дбає. Коли Володя побив дівчинку, то до медиків звернулася лише наступного дня. Доки дитина була в лікарні, їздила в село. Сусіди бачили, як купляла півторашку пива. Із нами на контакт не йде. Вважає, що хочемо забрати дитину. Поки що це питання не піднімали. Чекаємо результатів розслідування.

Володимир Перевалов пояснив слідчим, що не міг заспокоїти дитину, тому вдарив її по обличчю чотири рази. Силу не розрахував. Чоловік під арештом. Його можуть ув'язнити на вісім років.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Перевалов проломив голову 3-місячній доньці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути