середа, 07 березня 2018 07:35

Тіло Анни Єргієвої знайшли з відтятою головою

Автор: WWW.FACEBOOK / АННА ЄРГІЄВА
  Анна Єргієва з Одеси торгувала дитячими речами на ринку ”Привоз”. Мешкала сама
Анна Єргієва з Одеси торгувала дитячими речами на ринку ”Привоз”. Мешкала сама

У власній квартирі на вул. Середній, 41, в Одесі 27 лютого близько одинадцятої вечора знайшли обезголовлене тіло 29-річної Анни ­Єргієвої. Добу не виходила на зв'язок, рідні стали її шукати. Жінка лежала в залитій кров'ю кімнаті. Місце, де була голова, було прикрите рушником. Поряд — ключі від квартири та тривожна кнопка сигналізації. Анна не встигла її натиснути.

— Она была хорошим человеком, успешной. Всего добивалась сама, — розповідає знайома вбитої Катерина Єгорова. — Аня жила сама. Не уявляю, хто так по-звірячому міг її вбити.

Анна закінчила Одеський університет внутрішніх справ. Була підприємцем — продавала дитячі речі на ринку Привоз.

Близько 10:00 сусіди чули, ніби в квартирі Єргієвої щось упало. Уваги тому не надали. З помешкання жінки зникли гроші та золоті прикраси, кажуть рідні.

— Обстановка в квартирі порушена, але замки не зламані. Мобільний телефон, речі в сумочці — на місці. Можливо, вбивство маскували під пограбування, — говорить Олег Жученко з прокуратури Одеської області.

За підозрою у вбивстві затримали 25-річного чоловіка. З Анною навчався в одній школі. Працює кухарем-сушистом в одному з місцевих закладів. У скоєному зізнався. На вбивство пішов, бо жінка відмовила йому в близькості. Перерізав їй горло, потім відтяв голову і забрав із собою. Закопав її разом із поцупленим майном. Місце вказав поліцейським. Під час затримання намагався порізати собі вени.

Зараз ви читаєте новину «Тіло Анни Єргієвої знайшли з відтятою головою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути