пʼятниця, 29 березня 2013 06:00

Світлана Чича зарізала доньку і кота

— Запах трупів був такий, що смерділо через броньовані двері та склопакети, — розповідає сивий чоловік із будинку №29 на вул. Волинської Дивізії у Рівному.

22 березня в квартирі №24 міліціонери виявили тіла 53-річної Світлани Чичи та її доньки Евеліни, 29 років.

— Ця сімейка дуже дивна, — продовжує чоловік. — З голови до п'ят обвішувалися якимись черепами, ночами духів із балкона викликали. Ніде наче не працювали.

— Дільничний міліціонер із рятувальником залізли через балкон, бо двері були замкнені зсередини, а ключ стирчав у замку, — говорить Тамара Лисенко з обласної міліції. — Усередині було жахливе видовище: зарізані жінки, навколо вбитого кота розкладені п'ять ножів, квартира захаращена. По підлозі розкидані таблетки, шприци, котячий корм, сміття, пляшки. На стінах і стелі випалені малюнки у вигляді змій та павутиння. На папірці написане якесь прокляття. Через сморід міліціонери працювали в масках, бо трупи майже місяць пролежали у теплому приміщенні. У шафі слідчі знайшли десятки окультних книжок, буклети сатаніста Антона Ла-Вея.

Міліціонери з'ясували, що сторонніх у квартирі не було. Розслідують версію, начебто Світлана зарізала доньку, вбила кота, а потім і себе.

У будинку не говорять про Чичу та її дочку. Кажуть лише, раніше ті жили в США, до Рівного приїхали 2010-го. Нікого до себе не пускали, ні з ким не спілкувалися.

— Ми їх боялися, — додає сусід. — Торік Евеліна ганяла з ножем за дітьми у дворі.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Чича зарізала доньку і кота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути