Ексклюзиви
вівторок, 02 березня 2010 08:26

Сусіди спіймали злодіїв

У селі Канава Тиврівського району Вінниччини сусіди збіглися до будинку Зуєвих. Ті живуть у Вінниці, а в Канаві мають дачу.

— Запідозрив неладне Олексій Гарник. Побачив, як у вікні ліхтарик блимає, — розповідає Світлана Пасіченко, 39 років, голова сільради. — Він обдзвонив сусідів. Ті повибігали: хто на босу ногу взувся, хто на майку щось вдягнув. Олексій став кричати і вистрелив у повітря з рушниці — має дозвіл на зброю. Сергій Миронченко та Анатолій Астен прибігли з другого боку річки по льоду.

Викликали міліцію, підперли ломом двері. Стали лякати крадіїв, мовляв, буде їм несолодко, бо залізли до хати працівника Служби безпеки України. Коли приїхали правоохоронці, четверо пильнували будинок.

— Позамерзали, як цуцики. Не було ж часу одягнутись до пуття, — говорить Олексій Гарник, 42 роки. — Але притримали злочинців. Ми б і пов"язали їх самі. Але кажуть, якщо вдаримо ненароком, це ж тілесні ушкодження. Теж будем винуваті.

— При затриманні порушники опиралися. Були напідпитку. Усі четверо — мешканці села Стрільчинці Немирівського району, що за 4 кілометри від Канави. Їм 19, 21, 23 і 24 роки. Підозрювані на підписці про невиїзд, — повідомляє Руслан Благун, 34 роки, начальник Тиврівської міліції.

40-річна Валентина Зуєва говорить, що їхню дачу пограбували вдруге:

— Тиждень тому украли мотокосарку, надувні матраци.

Зараз ви читаєте новину «Сусіди спіймали злодіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути