Ексклюзиви
середа, 10 травня 2006 18:49

Cлідчий СБУ вбив дружину і шестирічного сина

Для сусідів сімейні сварки Відових були вже звичними. Тому, коли 30 березня увечері почули істеричні крики їхнього шестирічного сина Сергійка: "Тато, не треба бити маму!", лише співчутливо зітхнули. Втручатися у справи Відових ніколи не наважувалися. Глава сім"ї, мовляв, працює в СБУ.

— Старший слідчий управління Служби безпеки України по Одеській області Юрій Відов, 29 років, того вечора посварився зі своєю дружиною, — розповів "ГПУ" слідчий прокуратури Київського району Одеси Віктор Синявський. — Сварка між подружжям переросла у бійку. Юрій схопився за ніж і, ошаліло завдаючи ним ударів, зарізав дружину, а потім сина. Після цього відкрив на кухні крани газової плити, але отруїтися газом не зміг. Хотів різати собі вени. Не вдалося. Тоді Відов вирішив повіситися.

На початку дев"ятої години вечора квартира Відових вибухнула. Двокімнатне помешкання на восьмому поверсі на одеській вулиці Ільфа і Петрова понівечило так, що вилетіли броньовані вхідні двері.

Потрапив у аварію і вирішив зігнати злість на дружині

— У квартирі стався потужний вибух газу, але пожежі не було, — розповів Андрій, спеціаліст міліцейської технічної служби. — Вибух стався через те, що на кухні були повідкривані крани газової плити. У подібних випадках вистачає іскри, приміром, від увімкненого холодильника.

Як встановили слідчі, вибух стався не в квартирі, а на балконі. Хтось із сусідів вийшов на балкон покурити і кинув недопалок. За півгодини до вибуху сусід із квартири поверхом вище двічі викликав газову службу. У його помешканні відчутно тхнуло газом. Але у квартирі Відових газовикам двері не відкрили.

— Того дня 29-річний Юрій приїхав додому на побитій машині. Він їздив на білій вісімці. Потрапив у аварію і вирішив зігнати злість на дружині, — розповіла сусідка Відових.

Світлана Відова, 28 років, працювала помічником судді Малинівського райсуду. Їхній 6-річний Сергійко був першокласником. Подружжя сварилося постійно. Світлана навіть двічі подавала в суд на чоловіка за побиття. Але Відови швидко мирилися.

Сусіди розповіли, що сина Юрій любив, гуляв із хлопчиком у вихідні, водив у кіно і частував морозивом.

Правоохоронці нарахували 14 ножових поранень на тілі Сергійка. На тілі дружини Світлани — 15.

Зараз ви читаєте новину «Cлідчий СБУ вбив дружину і шестирічного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути