середа, 08 травня 2019 07:25

"Сказав, що жінка пропала. А сам поцарапаний стоїть"

Автор: FACEBOOK.COM.COM/КОСТЯ БОНДАРЕНКО
  Костянтин Бондаренко із села Орлівщина Новомосковського району на Дніпропетровщині обіймає вагітну Юлію Волох. Рік прожили в цивільному шлюбі. Чекали на народження ­доньки
Костянтин Бондаренко із села Орлівщина Новомосковського району на Дніпропетровщині обіймає вагітну Юлію Волох. Рік прожили в цивільному шлюбі. Чекали на народження ­доньки

— Заглянули в колодец, посветили фонариком, а там — ноги, — розповідає Вікторія із села Орлівщина Новомосковського району на Дніпропетровщині.

Знайшла сусідку 31-річну Юлію Волоху вбитою пообіді 29 квітня. Лежала на дні 5-метрового занедбаного колодязя біля будинку, де жила. Жінка була на дев'ятому місяці вагітності, три дні не виходила на зв'язок. Сусіди почали її шукати.

— Телефон Юлі мовчав. На вулиці теж не з'являлася. Побачила її чоловіка із сином. Сказав, що жінка пропала. А сам поцарапаний стоїть, у хату не пустив. Відвів малого до родичів і зник, — продовжує Вікторія. — Одразу неладне відчула, бо вона за дитиною трусилася і ніколи її не лишала.

Юлія Волоха за освітою медсестра. Виховувала сина Матвія 2,5 року від попередніх стосунків. Жила в цивільному шлюбі з 25-річним Костянтином Бондаренком. Чоловік служив за контрактом у військовій частині в селищі Черкаське Новомосковського району. Там і познайомився з Юлею. Разом прожили рік. Будинок в Орлівщині орендували. Чекали на народження спільної дитини. Знайомі вважають, що саме він убив жінку.

— Все в шоке от трагедии. Они девочку ждали. Юля говорила, срок в середине мая поставили. Последний раз ее видели в Страстную пятницу. Трудно сказать, что там у них произошло. Говорят, то ли Костю уволили с работы, то ли оштрафовали. Он даже спалил документы — паспорт и удостоверение. Может, выпил с досады, а ему нельзя было, — каже 30-річна Віталія Розточило. — Він сам казав, що тільки понюхає алкоголь, у нього планка падає. Тому зазвичай не пив, був адекватний. Любив Юлю і її сина, чекав на спільну дитину. Думаю, в хаті її убив, там уся кімната кров'ю залита. А потім вночі, коли люди в церкві паски святили, викинув жінку в колодязь. Була без білизни, в одній футболці.

Родина порядна, на обліку в соціальних службах не стояла, кажуть у сільській раді.

— Вони немісцеві обоє, з Магдалинівки приїхали. Тому про них знаємо мало, — розповідає староста села Віктор Гаценко, 54 роки. — Але за той час, що жили тут — нічого поганого сказати не можна. Звичайні люди. Мирно жили, про дитину дбали. Батько вбитої каже, що Костя був спокійний, як кіт. Ніколи не чув від нього ругані. Експертизи, від чого померла жінка, поки що немає.

Костянтина Бондаренка шукає поліція. Опіку над сином убитої оформляють її батьки.

Зараз ви читаєте новину «"Сказав, що жінка пропала. А сам поцарапаний стоїть"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути