Ексклюзиви
середа, 11 квітня 2018 00:20

Породілля залишила дитину в лікарні

У селі Червона Слобода Черкаського району жінка залишила в лікарні новонародженого сина. Загорнула в ковдру й поклала на стільці, поряд — записку.

— Написала, що народила 28 березня. Просила її не шукати, бо не має де жити й чим годувати дитину, — розповідає Наталія Русіна, завідувач відділення обласної дитячої лікарні, де зараз перебуває немовля. — Хлопчик доношений, гарно розвивається. Мати по-своєму подбала про нього — не викинула, а принесла сюди. Ще має час, аби одуматися й забрати сина. Із памперсами й одягом дитині помагають волонтери й благодійники. Суміші дає держава.

У відділенні хлопчика називають Миколою Миколайовичем — на честь головного лікаря. Пробуде тут ще майже місяць. Далі соціальні служби віддадуть його до дитячого будинку "Малятко". Хоча кілька сімей готові всиновити дитину.

Поліцейські перевірили територію зі службовими собаками. Породіл­лю привезли до лікарні машиною, вважають. Якщо матір розшукають, її можуть ув'язнити на три роки.

Зараз ви читаєте новину «Породілля залишила дитину в лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути