середа, 05 грудня 2012 05:30

Прокурору спалили джип за 110 тисяч євро

Уночі 1 грудня в місті Мукачеве на Закарпатті невідомі підпалили автомобіль міського прокурора Руслана Біловара, 39 років. Джип "Мерседес ML 350 Блутек" 2012 року випуску вартістю 110 000 євро згорів дотла.

— Повідомлення про пожежу у дворі прокурора до міліції надійшло о третій ночі, — розповідає Вікторія Попович з обласної прокуратури. — З'ясувалося, автомобіль належав матері прокурора, однак ним користувалася вся родина. На місце пожежі виїхали обласний прокурор Анатолій Петруня, начальник обласного управління міліції Василь Варцаба та слідчо-оперативна група Мукачівського міськвідділу міліції.

До будинку Руслана Біловара у пров. Яворницького викликали й пожежників. До їхнього приїзду позашляховик згорів. Експерти зробили попередні висновки: авто облили легкозаймистою речовиною і підпалили. Подробиць справи міліція не розголошує.

Джип спалили в день професійного свята працівників прокуратури. Найчастіше на цьому автомобілі мукачівці бачили дружину чиновника.

Руслана Біловара призначили прокурором Мукачевого в березні 2011 року. До того працював першим заступником обласного прокурора Закарпаття. Торік, згідно з декларацією, заробляв близько 10 тис. грн у місяць.

За останні півроку на Закарпатті невідомі спалили кілька дорогих іномарок. У червні у дворі будинку голови регіонального відділення Спілки промисловців і підприємців Закарпаття Маргарити Мощак спалили джип "Тойота Хайлендер". За кілька тижнів по тому — "Тойоту Авенсіс" начальника ДАІ Ужгорода Олексія Співака. Паліїв не знайшли.

Зараз ви читаєте новину «Прокурору спалили джип за 110 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути