четвер, 14 травня 2009 18:58

Підприємця Василя Мороза убив товариш

Автор: фото: Надія ЯНОВСЬКА
  Підприємця Василя Мороза поховали поряд із падчіркою Ганною. Їх убили в один день
Підприємця Василя Мороза поховали поряд із падчіркою Ганною. Їх убили в один день

50-річного підприємця Василя Мороза із міста Житомир убив його знайомий Олег Чуєв, 35 років. Раніше чоловіки були компаньйонами.

Василь Мороз орендував у Житомирі кілька торгових точок, продавав радіоелектроніку: супутникові антени, магнітоли, сигналізації, відеокамери. З родиною мешкав у приватному будинку в центрі міста. Його 36-річна дружина Інна Стоцька продає одяг на місцевому ринку, 16-річна падчірка Анна навчалася на першому курсі кооперативного технікуму.

По обіді 9 травня Чуєв завітав до Мороза. Спілкувалися у гаражі, як раптом гість напав із ножем на Василя. Перерізав горло і пішов до хати. Зарізав і Анну, яка ще спала.

— Вимагав, щоб дівчина сказала, де лежать гроші. А вона відмовлялася, кликала батька на поміч, — каже чоловік, який знав родину Морозів. Представлятися не хоче. — То Олег покромсав її ножем, перерізав сонну артерію.

Як дівчина затихла, Чуєв узяв у сейфі $50 тис. й утік. Наостанок ударив напівживого Василя цеглиною по голові. Той лишився у гаражі.

Інна Стоцька повернулася з ринку по обіді. Розповіла міліціонерам, що в будинку працювали камери спостереження. На записах упізнала Чуєва. Його затримали в ніч на 10 травня.

Чуєв безробітний, одружений, має двох дітей. Кажуть, він заборгував велику суму грошей йому загрожує довічне ув"язнення.

11 травня Анну Стоцьку та Василя Мороза поховали поряд.

Зараз ви читаєте новину «Підприємця Василя Мороза убив товариш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути