Ексклюзиви
четвер, 26 листопада 2020 07:35

Підприємця знайшли з простреленими грудьми

У лісосмузі поблизу селища Головне Любомльського району на Волині знайшли з простреленими грудьми бізнесмена 41-річного Романа Бузулука 19 листопада. Він — чоловік речниці обласної поліції Ольги Бузулук. Був підозрюваним у справі про смертельну аварію, що сталася 27 вересня в Луцьку.

— Його найшла місцева жіночка на краю села. Сидів на землі, спертий на купу листя чи сіна. Поряд пляшка алкоголю. Рушниця ІЖ-18 — невідомо чия, до неї шматок мотузка прив'язаний, зі слів місцевих. Останній тиждень Роман казав, що вкоротить собі віку. Але ніхто не міг подумати, що так і станеться, — розповідає 44-річний знайомий Романа, імені просить не вказувати. — Життя пішло наперекіс після аварії.

Роман займався торгівлею. У вечір ДТП сів п'яний за кермо "Інфініті", за результатами експертизи. На перехресті вулиць Гнідавської і Потебні на швидкості врізався у "Фольксваґен Пассат". 47-річна пасажирка останнього загинула, ще одна жінка скалічилася. Незначні травми отримала й Ольга Бузулук, яка їхала із чоловіком.

— Ніколи не сприйму того факту, що чоловік керував нетверезий і що це стало однією з причин летальної аварії. Морально мені тяжко. Я надала правдиві свідчення та всіляко сприяю в розслідуванні причин дорожньо-транспортної пригоди. Жодним чином не захищаю чоловіка, — казала тоді Ольга Бузулук.

За кілька днів Роману оголосили про підозру. 2 жовтня взяли під варту з правом внесення 168 тис. грн застави, за рішенням Луцького міськрайонного суду. Під час засідання він підтвердив, що був напідпитку. Просив не тиснути на дружину, бо вона не могла його зупинити.

Необхідну суму за Романа внесли 5 жовтня. Жив у будинку тещі в Головному. Заготовляв гриби і ягоди, за словами місцевих.

Смерть Романа Бузулука розслідують як самогубство.

Зараз ви читаєте новину «Підприємця знайшли з простреленими грудьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути