пʼятниця, 22 грудня 2017 06:40

Подаровані інтернату речі знайшли на смітнику

У сміттєвих баках на території школи-інтернату №2 у Полтаві знайшли пакунки з дитячим одягом та іграшками. Їх вихованцям привезли благодійники до Дня святого Миколая.

— Перед поїздкою поцікавились у директорки інтернату, що везти дітям. Сказала, будуть раді всьому. Треба підгузки, навіть цукор. Про потреби я написала на своїй сторінці в "Інстаграмі". Люди несли і нові, і вживані речі. Всі в порядку — чисті та випрасувані. Педагоги пообіцяли, що розберуть пакунки і віддадуть дітям. А після свята вихованці написали нам у соц­мережі, що так і не отримали подарунків, — розповідає волонтерка 28-річна Анна Корнієнко.

Адміністрація інтернату запевняє: вони не знають, як речі опинилися на смітнику.

— Це провокація. Мету її знаю, але зараз не називатиму. Думала, ви порядні дівчата. Те, що зробили, — це ганьба, — звертається до благодійників Алевтина Ключинська, директор школи-інтернату.

— Полтавський інтернат забезпечений "від А до Я". Благодійники привезли багато речей. Не думаю, що їх сильно сортували, бо збирали поспіхом. У дитбудинку відкрили першим пакет зі вживаним, то все скопом і викинули. Спрацював людський фактор. Тепер роздмухали конфлікт, бо волонтери не звикли до такої реакції, — каже полтавець Антон Крилов, 30 років.

Зараз ви читаєте новину «Подаровані інтернату речі знайшли на смітнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути