Ексклюзиви
пʼятниця, 19 квітня 2019 07:50

Олега Коломійця застрелили на порозі квартири

Автор: www.facebook.com
  Фермера Олега Коломійця з Фастова на Київщині вбили чотирма пострілами. Лишилася дружина, двоє синів і донька
Фермера Олега Коломійця з Фастова на Київщині вбили чотирма пострілами. Лишилася дружина, двоє синів і донька

42-річного Олега Коломійця з Фастова на Київщині застрелили опівночі 14 квітня. Він — голова фермерського товариства "Тризуб" у селі Веприк. Був депутатом районної ради, боровся з незаконною рубкою лісу та земельними оборудками.

У жовтні торік мав конфлікт за землю, що обробляв 20 років. Коли восени прийшов збирати врожай, виявилося, що поле перейшло у власність конкурента. По­звався до суду.

Тіло Коломійця побачили на ґанку багатоповерхівки, де він мешкав. У його квартиру на першому поверсі був окремий вхід. У поліції кажуть, що перед смертю чоловік сварився з невідомим. Нині його розшукують.

— Фермер отримав чотири кулі — по дві в живіт і ноги. З особистих речей нічого не зникло, — каже 52-річний Микола Жукович з обласної поліції. — На місці працюють експерти-криміналісти. Опитують сусідів і родичів.

За даними декларації 2018-го, на Олега Коломійця та його дружину оформлено п'ять будинків у Фастові та селах Михайлівка, Фастовець і Веприк, кілька земельних ділянок. У власності родини є трактори, вантажівки, комбайни. Також чоловік був співзасновником підприємства "Агродом Фортуна", в якому мав третину. У нього залишилися двоє синів і донька.

У Києві розкрили вбивство 59-річного Сергія Кисе­льова, який був власником ювелірного заводу "ЮВК-Агат". Його застрелили у власному "Мерседесі" на столичній вул. Флоренції 5 березня.

Вбивство організував колишній компаньйон Кисельова, який 11 років відсидів за розбій. Спершу планував викрадення. Мав двох спільників. Коли ювелір почав опиратися, вистрелив у голову і втік.

Підозрюваних затримали на сороковини з дня смерті Кисельова. Хотіли кинути гранату в родичів ювеліра біля його могили. Організатор — 49-річний киянин. Його спільникам — 49 і 43 роки. Вони колишні працівники СБУ і Національної поліції. Усіх трьох арештували на два місяці.

15 квітня в селі Іванковичі Васильківського району на Київщині затримали трьох озброєних чоловіків. Готували вбивство бізнесмена 52-річного Володимира Дідуха, відомого в кримінальних колах як Вова Морда.

Усі затримані — львів'яни: 38-річний Сергій Цвень, 45-річний Володимир Білик і 41-річний Андрій Солтис. До вбивства готувалися три місяці. Мало стати пом­стою за замах на львівського бізнесмена Богдана Копитка в серпні 2016-го. Про це розповів генеральний прокурор Юрій Луценко.

Це третій замах на Володимира Дідуха. Два попередні сталися 2004 року та 2012-го.

Зараз ви читаєте новину «Олега Коломійця застрелили на порозі квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути