Ексклюзиви
пʼятниця, 15 березня 2013 07:00

Офіцер СБУ протаранив "швидку" з мигалками

Автор: фото з сайта www.kafanews.com
  ”Фольксваґен Пассат” Михайла Анісімова стоїть на перехресті вулиці Чапаєва і Сімферопольського шосе в кримському місті Феодосія. Водій дістав струс мозку
”Фольксваґен Пассат” Михайла Анісімова стоїть на перехресті вулиці Чапаєва і Сімферопольського шосе в кримському місті Феодосія. Водій дістав струс мозку

— Когда мужа вытащили, он был еще жив, в сознании. Первым делом рассказал прибывшим коллегам, какие меры принял в отношении пациента, — плаче 55-річна Ірина, вдова лікаря Ігоря Сергєєва.

9 березня у кримському місті Феодосія легковик "Фольксваґен Пассат" в'їхав у "швидку". Там було п'ятеро: водій 57-річний Василь Оліфер, фельдшер 26-річна Аліме Бербетова, лікар Ігор Сергєєв, 55 років, пацієнт 22-річний Сергій Василевський із батьком Андрієм, 55 років. Із сиреною і увімкненими проблисковими маячками поспішали до лікарні, бо пацієнт упав у кому. Їхали Сімферопольським шосе, перехрестя з вул. Чкалова проїжджали на червоне світло, коли "фольксваґен" врізався у лівий бік реанімобіля.  Лікар із фельдшером загинули. З-за керма "фольксваґена" вийшов 32-річний Михайло Анісімов, працівник СБУ.

— Он сразу скрутил номера на машине, начал кому-то звонить, — продовжує Ірина Павлівна. — Я хочу справедливости. Мой муж больше 25 лет на "скорой" проработал, его вся Феодосия знала, не одну жизнь спас.

Поранених відвезли до міських лікарень.

Опівдні 10 березня на татарському кладовищі у Феодосії поховали Аліме Бербетову. В цей час Анісімов видалив свої сторінки із соціальних мереж "ВКонтакте" й "Одноклассники". Зараз він лікує струс мозку, його палату охороняють двоє міліціонерів.

— Этот мажор уже хочет отмазаться, — говорить 25-річний Олег Медведєв, син загиблого лікаря. — Уже хотят сделать виноватым водителя "скорой". Ведь погонам закон не писан, как и правила дорожного движения. Папину "скорую" пропустили на двух перекрестках, а тот мажор не пропустил.

У Службі безпеки підтверджують, що Анісімов — їхній співробітник, працює у столиці.

12 березня на кладовищі приміського села Насипне поховали Ігоря Сергєєва. У цей час його пацієнт Сергій Василевський вийшов із коми. Причини його недуги медикам досі невідомі — раніше не хворів, знепритомнів, щойно вийшов із будинку.

Ущент розбитий "Рено Мастер" — один із двох реанімобілів, які торік подарував Феодосії прем'єр-міністр Криму Анатолій Могильов.

Зараз ви читаєте новину «Офіцер СБУ протаранив "швидку" з мигалками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути