пʼятниця, 14 вересня 2012 00:30

Молодята повісилися на одному дереві

11 вересня у лісі поблизу села Раденськ Цюрупинського району Херсонщини на дереві повісилися молодята, 22-річний чоловік та 24-річна жінка. Їх знайшли грибники.

Загиблий навчався на останньому курсі Харківського політехнічного інституту. Той самий заклад раніше закінчила і його дружина. Побралися кілька місяців тому, потай від родичів. Після весілля переїхали до Херсона, жили з бабою жінки. Незадовго до самогубства посварилися з господинею, перебралися до хліва.

Міліціонери розглядають кілька версій скоєного. Головна — матеріальна. Пара ніде не працювала, батьки її не підтримували, бо були проти шлюбу. Напередодні суїциду подружжя зняло 1 тис. грн із кредитної картки. За них купили в магазині харчів і мотузку. Перед загибеллю довго вечеряли під деревом. До гілки прив'язали вірьовку, зробили петлю.

У кімнаті, де останніми днями жили самогубці, міліціонери знайшли зошита. Чоловік докладно розписав, кому має дістатися його майно по смерті.

Зараз ви читаєте новину «Молодята повісилися на одному дереві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути