пʼятниця, 30 березня 2018 06:20

Мати скинула немовля з 20-метрового мосту

У Миколаєві 42-річна жінка кинула 9-місячного сина в річку з 20-метрового мосту. Це сталося 26 березня близько 21:00. Дитина втрималася на поверхні води завдяки комбінезону. Очевидці викликали ­поліцію.

— Немовля лежало лицем у воді, метрів за 25–30 від берега. Від причалу неподалік рушив катер. Я закричав: "Дитина у воді". Підсвітив їм те місце. Сам кинувся у воду назустріч. Хлопчика дістали й віддали мені. Він був непритомний, синій. Загорнув маля в службову куртку і побіг до "швидкої", — згадує патрульний Андрій Білоус, 35 років.

У крижаній воді немовля пробуло майже 15 хв. До лікарні його привезли в стані клінічної смерті. Зараз у реанімації, на штучній вентиляції легенів.

— Дитина поступила з переохолодженням. Температура тіла була 33 градуси, — говорить 52-річний Олег Бабін, заступник головного лікаря обласної дитячої лікарні. — Хлопчику запускали серце. Його стан стабільно тяжкий. Маємо всі необхідні речі для нього. Досі дитину ніхто не провідував.

До Миколаєва мати хлопчика переїхала з Луганська. Там залишила двох дорослих дітей. Не раз говорила, що хоче викинути наймолодшого сина з вікна багатоповерхівки чи мосту, за словами родичів. Жінка безробітна. Коли її затримали, була п'яна.

— Скинуть ребенка с моста жизнь заставила, сама бы так не сделала. Не за что было кормить, одевать, — пояснює слідчим жінка. — У Миколаєві орендую квартиру. Чоловіка посадили. Того вечора сіла в маршрутку з дитиною, щоб погуляти. Випила, а потім помутніння в голові. Не пам'ятаю, як на мосту опинилася. Хотіла щось поправити на синові, і він вивалився.

За замах на вбивство жінку можуть ув'язнити на 15 років.

Зараз ви читаєте новину «Мати скинула немовля з 20-метрового мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути