Ексклюзиви
вівторок, 05 березня 2019 06:11

Марію Підгорецьку звинувачують у смерті колишнього чоловіка

33-річну Марію Підгорецьку з Гайсина на Вінниччині колишні свекри звинувачують у смерті їхнього старшого сина Олексія Люльчака, 37 років.

13 лютого за кермом "Лади" потрапив у ДТП. Був напідпитку. Наступного дня його знайшли повішеним удома. Залишив три прощальні записки, кажуть його батьки. Всі опублікували у "Фейсбуку".

"Я проклятий. І буде проклятий день, коли мене познайомили з Підгорецькою Марією Василівною. Вона винна в моїй смерті. Сама мучиться і мучить других", — ідеться в одній із записок.

Марія та Олексій познайомилися 2011-го. Зустрічалися кілька місяців, невдовзі одружилися. За рік у подружжя народився син Денис. Унаслідок післяпологової травми має церебральний параліч.

— Олексій як дізнався, що я вагітна, поставив перед фактом: "Мені дитина не треба, роби аборт", — розповідає Марія. — Я мовчки зібрала речі й пішла жити до своїх батьків. Сказала, що сама вирішу чи народжувати. Невдовзі Льоша до мене повернувся. За рік стосунки вкрай розладилися. Ми розлучилися. Життя Дениса його не цікавило. Відвертався, коли бачилися. Аліменти платив, але з лікуванням дитини не допомагав. Зверталася до суду.

Шлюб із Марією був для Олексія Люльчака другий. Від попередніх стосунків також має дитину.

— Марія замучила Льошу судами. Їй все було мало грошей. Хоча щомісяця отримувала більш як 4 тисячі гривень на дитину — від держави й аліменти, — каже Василь Люльчак, батько Олексія. — Син отримував по три-чотири позови щомісяця. Які суми Марія вказувала — суд задовольняв. Мала зв'язки. Свого часу там працював її батько. Окрім судів, Марія ходила до ворожок. Потім годинами простоювала під вікнами Льошиної квартири. Казала йому у вічі, що він своєю смертю не помре.

— Я Олексія не переслідувала, — говорить Марія. — Він жив біля виконавчої служби, куди я часто приходила. Наші зустрічі були випадкові.

Марія Підгорецька має інвалідність. Після дорожньої аварії їй ампутували ногу, пересувається із протезом. Заробляє підробітками в інтернеті.

— Сім'я Маші працює на кількох роботах, щоб назбирати кошти на лікування хлопчика, — каже місцева мешканка Лідія Анатоліївна, 46 років. — Від колишнього чоловіка вимагала лише, щоб виконував батьківські обов'язки. Він же для сина нічого не робив. Через це й сварилися.

Виконавчі провадження за фактом боргів закрили у зв'язку зі смертю Олексія Люльчака.

Зараз ви читаєте новину «Марію Підгорецьку звинувачують у смерті колишнього чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути