пʼятниця, 02 березня 2018 00:25

Марина Меншикова повісилася в слідчому ізоляторі

У камері слідчого ізолятора ­Дніпра охоронець знайшов повішеною 45-річну Марину ­Меншикову вранці 26 лютого. Під арештом була від 15 січня.

— Повісилася на простирадлі, яке зачепила за ґрати дверей. Жінку намагались реанімувати, але марно. Була мертва, — розповідає Юрій Маслак, 31 рік, із Міністерства юстиції.

Восени 2016-го Марина Меншикова в оперному театрі Дніпра вдарила молотком по голові ветерана АТО 45-річного Костянтина Кравченка. За рік жінці вручили повідомлення про підозру. У жовтні 2017-го обрали запобіжний захід — домашній арешт. Із дому втекла. Переховувалася в родичів у Криму. Коли повернулась, її затримали. Відмовилась від послуг адвоката, провини не визнала. Свої дії в театрі назвала самообороною.

У квітні 2014 року Марина Меншикова з братом Михайлом брала участь у штурмі Дніпропетровської ОДА. Збирала матеріальну допомогу для бойовиків. Жінці загрожувало сім років в'язниці.

— Дві співкамерниці Меншикової кажуть, що спали. Нічого не чули. На тілі загиблої тілесних ушкоджень не виявили, версію вбивства не розглядаємо, — говорить Вадим Книш із міжрегіонального управління з питань виконання покарань. — Ув'язнена не була в депресії. Причину самогубства не встановили.

Триває службове розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Марина Меншикова повісилася в слідчому ізоляторі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути