вівторок, 03 квітня 2018 07:10

Людмила Михайлюк упала з 15-метрового мосту

— Бачилися напередодні. Була весела, жартувала. Домовлялися Великдень разом святкувати. Ні депресії, ні тривоги в неї не було, — каже 45-річна Оксана Морозько, завідувачка загальноосвітньої школи в селі Вирка Сарненського району на Рівненщині.

Її колега 40-річна Людмила Михайлюк упала в крижану річку Горинь із 15-метрового мосту 30 березня. Близько 6:30 її побачила місцева мешканка й покликала на допомогу. Рятувати кинулися лікар пологового відділення районної лікарні Олексій Білик і рятувальник Іван Гайоха. Жінку з переохолодженням забрали до лікарні.

— Кажуть, що зробила то через конфлікт із батьками й учнями. Не вірю, — продовжує Оксана Морозько. — Людмилу Петрівну поважають і люблять у школі. Випускники запрошують на останні дзвоники й випускні. Зараз у неї третій клас. У нашому селі живуть дві родини циган, їхні діти не тягнуться до навчання. Люда як могла їх зацікавлювала. Не було такого, щоб рукою махнула. Раніше ходили чути, що нашу школу закриють. То вона сказала, без дітей помре. Живе роботою. Недавно захворіла на запалення легень. Просила її взяти лікарняний — не погоджувалася. Потім геть погано стало. У вівторок поїхала в лікарню. Може, в неї від хвороби чи ліків у голові запаморочилося і вона впала у воду.

Людмила Михайлюк мешкає в сусідньому селі Велике Вербче з батьками-пенсіонерами Петром та Анною Михайлюками. У школі працює 17 років. 10 років тому розлучилася. Власних дітей не має.

— Віруюча жінка, ходить до церкви. Дуже роботяща. Встигає і на городі, і в полі, і на роботі, — кажуть у Великовербченській сільській раді.

У лікарню Людмилу Михайлюк привезли в стані заціпеніння. Свій вчинок не пояснила. Для детального обстеження жінку направили у психоневрологічний диспансер, кажуть медики.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Михайлюк упала з 15-метрового мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути