пʼятниця, 16 лютого 2018 06:10

Карина Кудринецька згоріла в будинку з 3-місячною донькою

Уночі 8 лютого в будинку 30-річного Сергія Лугового із села Михайлівка, що належить до Лівинецької сільської ради Кельменецького району Чернівецької області, сталася пожежа. Загинула його цивільна дружина 20-річна Карина Кудринецька й донька Ольга, 3 місяці. Чоловік отримав тяжкі опіки.

— Уночі стало дуже спекотно, розповідав Сергій. Вийшов надвір, спросоння не зрозумів, що стало­ся. Коли повернувся, полум'я було по всій кімнаті, диму повно. Пробував знайти жінку й дитину, але не міг, нічого не бачив. Побіг кликати на допомогу. В їхньому селі 200 хат, половина пусті. Вони якраз живуть у такому місці, що сусіди далеко. Доки викликали рятувальників, вітер роздув вогонь по всій хаті, — продовжує Аеліта Рябчик, секретар сільської ради. — Лишилися тільки стіни. Вікна, двері, дах — усе вигоріло. Останки тіл зібрали в картонну коробку й відправили на експертизу в область. У довідці написано: причина смерті не встановлена. Визначити, чи вони почаділи, чи згоріли живцем, було неможливо.

Сергій і Карина жили разом майже рік. Оселилися в чоловіковій хаті. У Карини лишився молодший брат Андрій. Навчається в четвертому класі. Їхня мати 44-річна Дарія Василівна виховувала дітей сама. Працює на сезонних роботах у садку. Матір Сергія забрала до себе старша донька в сусіднє село.

— Карина господарювала. Сергій наймався, де тільки міг, щоб заробити — в селі важко з роботою. Хатина в них не нова — дві кімнати й коридор. Газу не було. Палили пічку. Сергія зразу після пожежі забрали в реанімацію. У нього глибокі опіки обличчя, рук, плечей. Досі не знає, що дружини й доньки немає. На їхній похорон люди збиралися всім селом. Ховали в закритих трунах 10 лютого, — додає Аеліта Василівна.

Про пожежу повідомили запізно, кажуть рятувальники. Попередня причина трагедії — порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Зараз ви читаєте новину «Карина Кудринецька згоріла в будинку з 3-місячною донькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути