вівторок, 06 серпня 2013 05:30

Ірині Крашковій забороняють дивитися телевізор

Автор: фото з сайта WWW.vk.com
  Побита Ірина Крашкова лікується вдома. Їй не радять багато рухатися і виходити з хати
Побита Ірина Крашкова лікується вдома. Їй не радять багато рухатися і виходити з хати

1 серпня з Миколаївської лікарні швидкої допомоги виписали 29-річну Ірину Крашкову, яку 26 червня побили й зґвалтували двоє міліціонерів і таксист. Вона поїхала у Врадіївку з дружиною брата Наталією Крашковою.

— Ми всі раді, шо Іру виписали, — каже 34-річний Геннадій Крашков, брат Ірини. — Її дуже ждали вдома мама й Діма. Мама розплакалася, коли її побачила. Ми ж спочатку даже телевізора з хати прибрали, щоб мама не бачила, в якому стані Іра. Зараз трохи синяки на лиці пройшли, обличчя вже не таке спухше. Але ходить у хустинці, коси повністю обрізали. Ірі зараз виписали купу медикаментів. Лікарі заборонили їй  багато рухатися, дивитися телевізор, виходити з дому. Правда, вона не дуже й поривається. В основному лежить у хаті, рідко на вулицю виходить. Коло неї мама, та й ми живемо рядом — ходить Наташа, готує їжу, слідкує, щоб Іра вчасно ліки приймала.

За кілька днів Ірину Крашкову відвідали майже всі сусіди.

— Приносили яблука, персики, кавуни, — каже брат. — Про то, що було, стараються поменше згадувати. Те все не дуже приємно.

3 міліціонерів Врадіївського райвідділу Миколаївської області не пройшли атестацію і були звільнені. Перевіряла спеціальна комісія МВС після того, як тамтешніх міліціонерів Євгена Дрижака та Дмитра Поліщука затримали за звинуваченням у побитті і зґвалтуванні продавщиці Ірини Крашкової.

4 міліціонерів Врадіївського райвідділу пройшли атестацію частково. Якщо до вересня не усунуть недоліки — їх звільнять. "Комісія перевірила їхні знання за напрямками службової діяльності, щодо загальних вимог чинного законодавства та знання відомчих нормативно-правових актів", — кажуть в МВС.

Зараз ви читаєте новину «Ірині Крашковій забороняють дивитися телевізор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути