пʼятниця, 01 грудня 2017 05:36

Григорій Бойчук зник дорогою з роботи

Автор: ФОТО З сімейного архіву Бойчуків
  Григорія Бойчука з села Антонівка Березнівського району на Рівненщині розшукують другий тиждень
Григорія Бойчука з села Антонівка Березнівського району на Рівненщині розшукують другий тиждень

57-річний Григорій Бойчук із села Антонівка Березнівського району на Рівненщині зник дорогою додому 21 листопада. Його телефон не відповідає. Чоловік працює водієм вантажівки на асфальтному заводі Моквинської станції, за 3 км від Антонівки. Повертався близько 22:00 із роботи велосипедом. Уранці наступного дня на трасі Клесів – Березне рідні знайшли речі чоловіка й звернулися у поліцію. Підозрюють, його збила машина.

— Речі були розкидані в радіусі 100 метрів. На обочині валялося сідло від його велосипеда, рукавиця, носок, гаманець із грішми й водійським посвідченням, частина черевика. Другий був на вершечку дерева, — розповідає донька зниклого Тетяна. — Також знайшли термос, в якому мама заварювала батькові чай на роботу. На ньому вм'ятина. Видно, був удар. Думаємо, батька збила машина. Потім із велосипедом погрузили в машину й забрали, щоб замести сліди.

Зникнення Григорія Бойчука поліція розслідує за статтею "умисне вбивство". Правоохоронці виявили на місці аварії шматок бампера, розбитого лобового скла й правої фари. За знайденими уламками встановили, що вони належать БМВ сірого кольору. Правоохоронці шукають винуватця і свідків ДТП.

Зараз ви читаєте новину «Григорій Бойчук зник дорогою з роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути