четвер, 11 лютого 2021 07:10

"Гроші требувала постоянно, я розізлився"

У селі Розкішна Ставищенського району на Київщині затримали 48-річного Федора Крамара 4 лютого. Підозрюють, що вбив і розчленував дружину 34-річну Марину.

Зникнення жінки помітили сусіди. Поліцейським Федір зізнався, що вдарив Марину під час сварки в гаражі. Вона впала головою на залізяку, перестала дихати. Коли зрозумів, що мертва, вирішив сховати тіло. Розчленував і склав у великий мішок. Голову й кінцівки спалив у грубці, решту — втопив у ставку.

— Вона тільки гроші требувала постоянно, от я і розізлився, — говорить на допиті Федір. — Каюся, що так зробив.

Марина була його третьою дружиною. Виховували чотирьох спільних дітей. Найстаршій — 10 років, наймолодшій — 2,5 року. Федір раніше працював слюсарем. Останнім часом робив ремонти й таксував. Завжди був дивакуватий. Ні з ким не товаришував. Міг не вітатися із сусідами, кажуть у селі.

— Першою дружиною в нього була моя двоюрідна сестра. Дитину виховували. Але він вже тоді був неадекватний. Руки простягав, із ножами кидався. Розійшлися. Тоді була ще одна жінка. Вона теж втекла від нього, — розповідає сусід 61-річний Юрій, прізвища не називає. — А тоді Федір познайомився з матір'ю Марини. Найняла його робити ремонт у хаті. Вона самотня жінка, санітаркою в нашій лікарні працювала. Між ними якісь відносини складалися. А потім Федір з її донькою Мариною познайомився. І закрутилося. Мати з горя повісилася. Це років 12 тому було.

— Не знаю, чим жінок брав. Вредний і жадний. А Марина — спокійна, привітна. Що між ними сталося, ніхто не знає, — говорить Юрій. — Люди ледь самосуд не вчинили, коли його водили на відтворення подій.

Федір Крамар перебуває під вартою. Його можуть ув'язнити на 15 років.

Зараз ви читаєте новину «"Гроші требувала постоянно, я розізлився"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути