Ексклюзиви
вівторок, 01 серпня 2017 07:30

Давида Калашнікова непритомним вивезли за кордон

З обласної лікарні імені Мечникова у Дніпрі за кордон вивезли 36-річного Давида Калашнікова. Він — один з учасників перестрілки, яка сталася 24 липня біля кафе "Д.О.М." на просп. Гагаріна, 92 в Шевченківському районі міста.

Тоді були вбиті ветерани АТО — боєць 11-го мотопіхотного батальйону 59-ї ­бригади 36-річний Максим Іващук і доброволець ­20-го мотопіхотного батальйону 93-ї бригади Олексій Вагнер, 37 років. П'ять поранень ­отримав їхній товариш і відомий у місті адвокат 51-річний Едмонд Саакян. Він покликав друзів-військових на зустріч з Шоломом Нахшоном, колишнім бізнес-партнером брата Едуарда. Разом займалися будівельним бізнесом. Нахшон прийшов у супроводі озброєних чоловіків.

— Вимагали від старшого брата гроші, які нібито заборгував. Погрожували. Ми приїхали з паперами розібратися, що нічого не винні. Спершу з Нахшоном були четверо чоловіків. Потім підвалила толпа. В одного під курткою я побачив автомат. Повернувся до брата і кажу: "Дай ключі від машини, я у ваших розбірках брати участь не хочу". Вдав, що збираюся втекти. Насправді пішов до машини за братовим карабіном "Вулкан". Тільки потягнувся до зброї, по нас відкрили вогонь. Я відстрілювався з-за машини, — згадує Едмонд Саакян.

Він поранив чотирьох нападників. Серед них — Давида Калашнікова. Має наскрізне поранення черевної порожнини, сідниці та колінного суглоба. Лікування продовжить в Ізраїлі.

— На прохання адвоката і родичів пораненого забрали з лікарні Мечникова. Перешкоджати цьому не могли. Адже поки що підозра йому не оголошена, — каже Анна Старчевська з обласної поліції.

Зараз ви читаєте новину «Давида Калашнікова непритомним вивезли за кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути