вівторок, 15 листопада 2011 06:30

Брюнетка на "бентлі" розбила дев'ять машин

Автор: Фото з сайта www.magnolia-tv.com
  Розбитий ”Мерседес СL500 AMG” стоїть на вулиці Хрещатик увечері 10 листопада. ”Бентлі” розбила його вщент
Розбитий ”Мерседес СL500 AMG” стоїть на вулиці Хрещатик увечері 10 листопада. ”Бентлі” розбила його вщент

Увечері 10 листопада на перехресті столичних вул. Хрещатик і Прорізної сталась аварія. Чорна "Бентлі Континенталь" проігнорувала заборонний сигнал регулювальника 27-річного Дмитра Цілуйка, збила його і протаранила вісім легковиків.

— Регулировщик поднял жезл вверх, чтоб остановить машины, которые двигались Крещатиком в сторону Бессарабки. Соответственно, дал отмашку двигаться автомобилям из Прорезной. Но тут со встречки вылетел "бентли". Наплевав на все запрещающие знаки, пошел через перекресток. Где-то под "сотку" ехал. Но уже на перекресток выехал "мерс". "Бентли" дал ему в левый бок, а сам по инерции полетел на ожидающие машины, которые ехали в сторону Европейской площади, — згадує очевидець 25-річний Юрій. — Столько гайцов сразу съехалось. Самое смешное, что все в бронежилетах, как-будто здесь стрельба.

Загалом побиті дев'ять машин. Вони разом коштують близько 7 млн грн. "Бентлі Континенталь" вартує приблизно 4 млн грн. "Мерседес СL 500 AMG" — 1,6 млн грн, "Вольво С80" — 600 тис. грн, "Тойота РАВ-4" — 300 тис. грн, "Мазда 3" — 200 тис. грн, два "Хюндай Ґетц" — по 100 тис. грн, ВАЗ-21113 — 80 тис. грн, вантажний "Мерседес-Бенц 308Д" — 80 тис. грн. У Дмитра Цілуйка зламана нога. Його відвезли до лікарні, прооперували.

Згодом на місце аварії приїхав нардеп від Партії регіонів Олексій Журавко. Оглянув місце події і пішов.

З-за керма "бентлі" вийшла молода брюнетка. Пересіла на пасажирське крісло, а звідти на водійське сів пасажир Володимир Москалюк. Він згодом запевняв, що був за кермом.

На "бентлі" були номери "АА7777ІА". Кажуть, воно належить нардепу-"бютівцю" Руслану Богдану.

— Раніше машина була моя, але півроку тому я продав її за генеральним дорученням, — каже нардеп. — Тепер я не маю до неї жодного відношення.

Міліціонери уточнюють, що машина вартістю 4 млн грн зареєстрована на 71-річну жінку. Кримінальну справу розслідують.

Свідки кажуть, що за мить до аварії "бентлі" спускалося на Хрещатик вул. Інститутською. Їхала швидко, зустрічною смугою. Регулювальник, який стояв на перехресті, на машину не зреагував.

Зараз ви читаєте новину «Брюнетка на "бентлі" розбила дев'ять машин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути