Ексклюзиви
четвер, 31 січня 2008 07:14

Ярослав Жук розбирав крадені авто

24 січня працівники Державтоінспекції проводили рейд львівськими гаражами. Шукали викрадені автомобілі. У гаражному кооперативі мікрорайону Сихів побачили 48-річного Ярослава Жука. Він розбирав "Деу Ланос".

— Чоловік заметушився, коли вгледів міліціонерів, — розповідає Світлана Добровольська з прес-центру обласної ДАІ. — Намагався втекти. Довелося надягнути кайданки.

У кількох гаражах Жука правоохоронці знайшли два викрадені "ланоси". Поряд — запчастини ще від сімох, які перебувають у розшуку. Одну машину поцупили з площі Адама Міцкевича у Львові 17 січня.

— Працівники ДАІ знайшли технічний паспорт на автомобіль "Шевроле Лачетті", — веде далі Добровольська. — Цю машину викрали у Києві торік у червні.

Ярослава Жука затримали. Він каже, що розбирав машини, бо не мав чим годувати дружину та двох доньок. Міліціонери з"ясовують, працював він сам чи у складі групи крадіїв.

Зараз ви читаєте новину «Ярослав Жук розбирав крадені авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути