пʼятниця, 16 листопада 2012 00:00

Антоніна Корецька облила лікарку кислотою

12 листопада Вознесенський міськрайонний суд Миколаївщини оголосив вирок місцевій 53-річній Антоніні Корецькій — 2,5 року в'язниці за те, що облила кислотою лікарку Оксану Левченко. Додатково має відшкодувати 92 тис. грн збитків.

Антоніна Корецька сама виховувала єдину доньку Юлію, 19 років. 13 травня 2005 року дівчину привезли до лікарні з високою температурою, поклали до терапевтичного відділення, медсестра вколола димедрол з анальгіном. У відділенні чергувала 39-річна Оксана Левченко.

— Я просила: "Подивіться на знімки", давала гроші, — згадує Антоніна Корецька. — Але вона не схотіла.

Того ж дня Юлія померла від пневмонії. Проти лікарів порушили карну справу за халатність, однак кілька разів її закривали.

— Я їздила по міністерствах, прокуратурах, — згадує Антоніна Миколаївна. — 2010 року справу закрили знов, але я добилася, щоб суд це відмінив. Потім кажуть: закриємо за сроком давності. Що мені лишалося? Я живу коло дитини на кладбіщі…

4 липня 2012 року Антоніна Корецька облила лікарку кислотою, якою прочищають каналізаційні труби. "Це тобі за Юлю!" — закричала і сама пішла до міліції. Лікарка отримала опіки рогівки очей, кон'юнктиви та шкіри повік. Одне око майже не бачить.

— Я відшкодую всі збитки, — каже в останньому слові Антоніна Корецька. — Тільки не садіть мене. Хочу провідувати Юлю на кладбіщі.

Зараз ви читаєте новину «Антоніна Корецька облила лікарку кислотою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути