пʼятниця, 15 вересня 2017 07:20

Аліну Нейолову задушив таксист

Харків'янка 30-річна Аліна Нейолова зникла уночі 28 серпня. Гуляла набережною в компанії друзів. Після півночі поїхала додому. Її обгоріле тіло знайшли у лісосмузі за містом 7 вересня.

— На зв'язок виходила о другій ночі. Чи доїхала додому, ми не знали, розповідає подруга загиблої Жанна Кожурина. — Аліна була з характером. Любила поспілкуватися, повисіти в мережах, часто гуляла до ночі з друзями чи з хлопцем. Нещодавно з ним познайомилися. Загуляти на кілька тижнів не могла. Відповідально ставилася до роботи. Попередила б маму.

Рідні звернулися до поліції. Друзі зниклої організували пошуки у місті. Писали повідомлення в соціальних мережах. З'ясували, що тієї ночі Аліна сіла в таксі біля кінотеатру "Зірка". Мала їхати до Основ'янського озера. Але вийшла раніше.

— Таксисту — 26 років, раніше судимий. Коли пасажирка вийшла з машини, помітив у салоні її телефон "Леново". Вирішив забрати собі. Хотів утекти і швидко натиснув на газ. Не впорався з керуванням і зачепив жінку, — говорить Олександр Козленко зі Слобідського відділу поліції.

Коли вийшов з авто, побачив, що потерпіла не дихає. Поклав її в "Ланос" і вивіз на пустир. Там облив бензином і спалив.

Украдений телефон подарував родичеві. За сигналом його розшукали правоохоронці. Потім вийшли на підозрюваного у вбивстві. У скоєному чоловік зізнався.

Власної родини Аліна Нейолова не мала. Мешкала з матір'ю та сестрою. Працювала швачкою в одному із цехів Харкова.

Зараз ви читаєте новину «Аліну Нейолову задушив таксист». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути