понеділок, 06 квітня 2020 05:35

У квітні "Bio Санекс Septix" пропонує оптимальний набір зі знижкою

Переробити органічні відходи у вигрібній ямі та септику, а також прочис­тити каналізаційні труби й знищити сморід допоможуть біопрепарати "Санекс Septix". У результаті відновлюється дренаж вигрібної ями, перероб­люються органічні відходи. Яма починає "дихати", а рідина — всмоктуватися у землю.

Понад 17 років на українському ринку представлені продукти торгової марки "Санекс Septix". Незмінна якість біопрепаратів канадського виробництва дозволяє ефективно і без додаткових витрат весь рік обслуговувати комунікації у приватному будинку, надвірному туалеті та в багатоповерхівках. Вони діють за будь-яких температур при щомісячному використанні.

Біопродукт "Універсал" із серії "Санекс Septix" очищує труби від жирів і залишків їжі по всій довжині. Запобігає утворенню жирових пробок. Літрової пляшки вистачає на пів року профілактичного використання. За регулярного застосування у трубах не виникатимуть жирові пробки, а на внутрішній поверхні не буде органічних наростів.

У квітні діє знижка — 500 грн за набір Septix Біопрепарат, 200 г, для вигрібних ям, септиків та каналізації і "Санекс Універсал", 1 л.

Канадські біопрепарати замовляють на сайті t-klio.dp.ua. Оскільки зараз деякі магазини закриті на карантин, обрати товар завжди вигідно на сайті. Доставка Укрпоштою і "Новою поштою".

Зараз ви читаєте новину «У квітні "Bio Санекс Septix" пропонує оптимальний набір зі знижкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути