Ексклюзиви
четвер, 09 грудня 2021 05:40

У грудні до сушарки "Січ" дарують біопродукти

— Не стала чекати від когось подарунка на Новий рік і сама купила сушку для продуктів. У ній вже заготовила борщовий набір, а внукам зробила пастилу, — каже Інна Косар, 50 років, із села Побійна Уманського району Черкаської області.

— У сушарці можна заготовляти не лише овочі та фрукти, а й гриби, м'ясо і рибу. Вибрала модель "Січ". Вона повністю зроблена з харчової нержавіючої сталі. Під двома з чотирьох висувних піддонів розташовані інфрачервоні випромінювачі. Завдяки цьому рівномірно висушуються продукти. Повільно видаляється волога, тому зберігають вітаміни, колір і аромат. Ще є верхній знімний піддон. Тому одночасно можу завантажити до 7 кілограмів сировини.

Сушарка зручна в користуванні, сітчасті нержавіючі піддони легко мити. Не займає багато місця і бере 0,8 кВт/год. електроенергії.

У грудні всі покупці сушарки отримають знижку 300 грн та в подарунок — біопродукт "Санекс Septix". Засіб очищує вигрібну яму в будь-яку пору року, незалежно від температури надворі. Доставлять прилад "Новою поштою" безкоштовно.

Інфрачервону сушарку "Січ" замовляють на сайті t-klio.dp.ua. За телефонами 0(96) 413 68 45 і 0(95) 256 34 98 можна отримати додаткову консультацію. Поспішіть із купівлею — залишилася обмежена кількість товару.

Зараз ви читаєте новину «У грудні до сушарки "Січ" дарують біопродукти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути