Найбільша проблема осені — як зберегти зібраний урожай. Яблука, груші, сливи, виноград вимагають переробки. Щедро вродили морква, буряк, томат і гарбуз — і їх треба кудись подіти. Як полегшити працю господині й дати їй можливість відпочити та насолодитися останніми теплими днями?
Варення — це завжди надмірна кількість цукру. Щоб усе заморозити, потрібен великий розмір морозильної камери. А за допомогою інфрачервоної сушарки "Січ" можна швидко зготувати продукти для тривалого зберігання. Такі заготовки залишаться якісним і корисним продуктом. Непотрібно створювати для них особливі умови зберігання чи виділяти багато місця — позбавлені вологи плоди в рази зменшуються в розмірах. Їх можна додавати в страву без будь-якої попередньої обробки. У сушильній шафі "Січ" вдаються суміші для компотів, супові набори з овочів, м'яса, грибів або риби. Корисні солодощі у вигляді пастили, цукатів і фруктових чипсів — вітамінна допомога організму взимку.
Сушарка виготовлена з харчової нержавіючої сталі, що дозволяє скоротити час сушіння. Висушені інфрачервоним способом продукти достатньо 20 хв. розмочувати у воді, щоб вони відновили смак і аромат.
Заготовлені продукти можна зберігати майже рік без спеціальної тари. У герметичному пакуванні — не менш як два роки. За цей час втрачається 5% вітамінів.
Сушарку можна замовити на сайті t-klio.dp.ua та за тел. 0(96) 413 68 45. При замовленні від 3 шт. діє знижка — 400 грн за одиницю.
Коментарі