Ексклюзиви
четвер, 16 вересня 2021 05:45

Сушарка "Січ" збереже щедрий урожай

Найбільша проблема осені — як зберегти зібраний урожай. Яблука, груші, сливи, виноград вимагають переробки. Щедро вродили морква, буряк, томат і гарбуз — і їх треба кудись подіти. Як полегшити працю господині й дати їй можливість відпочити та насолодитися останніми теплими днями?

Варення — це завжди надмірна кількість цукру. Щоб усе заморозити, потрібен великий розмір морозильної камери. А за допомогою інфрачервоної сушарки "Січ" можна швидко зготувати продукти для тривалого зберігання. Такі заготовки залишаться якісним і корисним продуктом. Непотрібно створювати для них особ­ливі умови зберігання чи виділяти багато місця — позбавлені вологи плоди в рази зменшуються в розмірах. Їх можна додавати в страву без будь-якої попередньої обробки. У сушильній шафі "Січ" вдаються суміші для компотів, супові набори з овочів, м'яса, грибів або риби. Корисні солодощі у вигляді пастили, цукатів і фруктових чипсів — вітамінна допомога організму взимку.

Сушарка виготовлена з харчової нержавіючої сталі, що дозволяє скоротити час сушіння. Висушені інфрачервоним способом продукти достатньо 20 хв. розмочувати у воді, щоб вони відновили смак і аромат.

Заготовлені продукти можна зберігати майже рік без спеціальної тари. У герметичному пакуванні — не менш як два роки. За цей час втрачається 5% вітамінів.

Сушарку можна замовити на сайті t-klio.dp.ua та за тел. 0(96) 413 68 45. При замовленні від 3 шт. діє знижка — 400 грн за одиницю.

Зараз ви читаєте новину «Сушарка "Січ" збереже щедрий урожай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути